Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » StreetFest Oulu on katukulttuurin juhlaa Limingantullissa

Pohjolan Mylly

StreetFest Oulu on katukulttuurin juhlaa Limingantullissa

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2015 klo 10:15
Julkaisija: Pohjolan Mylly

Oulu saa 26.9 uuden katukulttuuri-tapahtuman, kun StreetFest Oulu pyörähtää käyntiin Terminaalissa. Tapahtuma on urbaani sisäfestivaali, jossa yhdistyvät musiikki, liikkuminen, katumuoti ja yhdessä tekeminen. Tapahtumassa mukana ovat kotimaisen hiphopin kärkinimet: Mikael Gabriel, Uniikki, Juju ja Freerap-ryhmä.

- Me ollaan tosi innoissamme tästä tapahtumasta! On hienoa, että voimme tarjota nuorille tällaisen uudenlaisen konseptin, joka nostaa katukulttuurin esille monipuolisesti trendien, musiikin ja liikkumisen kautta. Toivomme, että tapahtuma otetaan hyvin vastaan ja että se saa jatkoa, Samu Forsblom Areena Oulusta kertoo. 

StreetFest Oulu tapahtumapäivän aikana Terminaalissa on tarjolla runsaasti ohjelmaa: katutanssia, skeittausta ja graffitien maalausta. Päivällä Areenalla esiintyvät Juju ja myös YleX:ltä tutut Solonen ja Kosola Freerap-ryhmän kanssa. Illalla ohjelma jatkuu Mikael Gabrielin, Uniikin, Olli PA:n ja Freerapin showlla.

-       Terminaali luo ainutlaatuiset puitteet katukulttuuritapahtumalle, kun saman katon alta löytyy iso tapahtuma-areena, SuperPark aktiviteettipuisto freestyle alueineen ja katutanssien huippuammattilaiset Citydancessa, SuperParkin puistonjohtaja Johanna Heffernan kertoo 

Tapahtuman järjestävät SuperPark Oulu, Areena Oulu ja Tuhtimusiikki. Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä, lippuja saa mm. Lippupalvelusta sekä SuperParkin vastaanotosta, Limingantullista.

 

Liitetiedostot

Tapahtumasta lisätietoja antaa:

 Samu Forsblom, luova johtaja, Areena Oulu, p.040 197 0588, samu.forsblom@pst.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs