Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Satakunnan matkailuun tarvitaan yhteistyötä ja itseluottamusta

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan matkailuun tarvitaan yhteistyötä ja itseluottamusta

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2015 klo 10:47
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) järjestää Raumalla (Satamakatu 26, Rauma-sali) 18.3.2015 klo 12–18 opiskelijaprojektina Satakunnan matkailuyrittäjien myyntitapahtuman SATAKUNTA HYVÄÄ KOHDETTA.
Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Satakunnan Yrittäjien matkailuhankkeen, FresCo-ravintoloiden, Rauman kaupunginteatterin sekä Rauman matkailun kanssa.

Tilaisuudessa on puhujana mm. julkisuudesta tuttu kokki Jyrki Sukula.
– Matkailussa tarvitaan itseluottamusta, siksi itsensä kehittämiseen ja luovaan ajatteluun täytyy panostaa, Sukula määrittelee.

– Onneksi niitä terävimpiä syömähampaita Sukula on luvannut olla käyttämättä, naurahtaa Nina Huhtamäki Satakunnan Yrittäjien matkailuhankkeesta.
– Kyllä jälleen saavat vierailijat hämmästyä, kuinka mielenkiintoisia kohteita maakunnan joka kolkasta löytyy, hän jatkaa. Seminaariosan lopuksi yrittäjien hanke julkaisee vuoden satakuntalaisen matkailuyrityksen.

Koko maakunta edustettu – elämyksellisyys huomioitu

Raumalla on esillä satoja matkailutuotteita. Tuotteissa korostuvat bussimatkoille soveltuvat ruokailupalvelut, kesän teatterit sekä uudenlainen elämyksellisyys, kuten alpakkatalutus tai ruisleivän leipominen. Erityisesti tapahtumavieraiksi on toivottu lähimaakuntien yritysten sihteereitä, joilla on merkittävä rooli yritysmatkojen järjestelyissä.

Tapahtuman rahoitus ja organisointi hoidetaan SAMKin ja maakunnan yrittäjäyhdistyksen kanssa. Tapahtumaan odotetaan kahtasataa kutsuvierasta sekä viittäkymmentä näytteilleasettajaa.

Tervetuloa Raumalle tutustumaan koko Satakuntaan!

OHJELMA:

klo 12    Ilmoittautuminen alkaa
klo 12.30     Satakunnan Yrittäjien matkailuhankkeen päätösseminaari (mm. Jyrki Sukulan     puheenvuoro, satakuntalainen matkailuyritys 2015 -palkinnon jako)
klo 14.30     Satakunta Hyvää Kohdetta -pisteet
klo 15.30    Tilaisuuden lopuksi tarjolla raumalaista perinneruokaa, lapskoussia
klo 17    Lehdistötilaisuus, Rauman Kaupunginteatteri julkistaa syksyn 2015 ohjelmistonsa

Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Jyrki Sukulaa voi haastatella tilaisuuden yhteydessä.

Lisätietoja:
    
Soile Vahela, SAMK / Sata matkaa maalle, 044 710 3990

Nina Huhtamäki, Satakunnan Yrittäjät ry, 050 312 9315 (Jyrki Sukulan haastattelujen järjestelyt)

Liitetiedostot

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs