Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Salpauksen opiskelijat kolmessa sarjassa mitaleille SAKUstars-kulttuurikilpailuissa

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen opiskelijat kolmessa sarjassa mitaleille SAKUstars-kulttuurikilpailuissa

Tiedote.
Julkaistu: 19.04.2012 klo 13:37
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Ammattiin opiskelevien SAKUstars-kulttuurikilpailut järjestettiin Järvenpäässä 17.–19.4. Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoista kirkkaimpaan mitaliin ylsivät sisarukset Saku Tonteri ja Susanna Tonteri, jotka voittivat tanssiduosarjan. Saku Tonteri opiskelee automaatioasentajaksi ja Susanna Tonteri vaatetusompelijaksi.

Rap-musiikissa toiselle sijalle sijoittuivat Salpauksen Joonas Kajanus ja Daniel Suopelto. Kaarisillan laulu tuli kolmanneksi lauluyhtyeiden ja -kuorojen sarjassa. Kaarisillan laulun muodostivat Sanna Koskimaa, Marko Lahtonen, Hillevi Lehto, Jenni Rastas, Soile Turkulainen, Eeva Vesuri ja Minja Vuorentausta.

Salpauslaiset saivat myös kunniamainintoja useassa sarjassa: piirrostaide, maalaukset, taidetta kahdessa tunnissa, näyttämötaide, ryhmätanssi, yksinlaulu, soitinyhtyeet ja bändit sekä rap-musiikki. Kaiken kaikkiaan SAKUstars 2012 -tapahtumaan osallistui 700 kilpailijaa eri puolilta Suomea.


Unelmien amis teemana SAKUstars 2013 -kisoissa Lahdessa

Ensi vuonna SAKUstars-kilpailut järjestää Koulutuskeskus Salpaus Lahdessa. SAKUstars 2013 -tapahtuman teema on Unelmien amis ja tunnusväri punainen. Teema julkistettiin Järvenpäässä viimeisenä kilpailupäivänä.

– Unelmien amis viittaa Unelmien poikamieheen eli tosi-tv-maailmaan. Sen voi liittää myös ammatillisiin tosi-tv-sarjoihin, joista esimerkkinä useat kokkiohjelmat. Teemaan voi ottaa kantaa monesta näkökulmasta: vakavasti, ilolla tai huumorilla, sanoo SAKUstars 2013 -tapahtuman projektipäällikkö Anne Kampman Koulutuskeskus Salpauksesta.

Kampman painottaa, että SAKUstars-kisoissa tärkeintä ei ole voittaminen vaan osallistuminen.

– Kisojen tavoitteena on tuottaa mieleenpainuvia kokemuksia ja rohkaista ylittämään itsensä. Kisat tunnetaan loistavasta hengestään.

Lisätietoja Salpauksen joukkueesta
opiskelijatoiminnan koordinaattori Anna Partanen, puh. 044 708 0703

Lisätietoja SAKUstars 2013 -kisoista
projektipäällikkö Anne Kampman, puh. 044 708 0484

Lisätietoja SAKUstars-kilpailuista 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs