Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » RudiRok – My World huikaisee Apollossa

Sam's Comedy Club

RudiRok – My World huikaisee Apollossa

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2013 klo 07:00
Julkaisija: Sam's Comedy Club

Suomen ensimmäinen kokoillan stand up-beatbox –show on hengästyttävä sekoitus komiikkaa, vatsastapuhumista ja beatboxausta. Ainutlaatuinen RudiRok – My World –sooloesitys vie kuulijan huikealle äänien värittämälle matkalle, jossa kuuloaisti saa kyytiä naurun lomassa. RudiRok hämmästyttää yleisöä aidonkuuloisilla äänillä ja energisellä läsnäolollaan. Oivaltavasti koottu esitys rullaa eteenpäin ääniakrobatian ja komiikan keinoin ja jättää nälän kuulla lisää.

RudiRok on monipuolinen ja alati kehittyvä artisti, joka on viihdyttänyt yleisöä vuodesta 2000. Ahkerasti keikkaileva RudiRok on nähty niin teatterirooleissa (mm. Kalsarimiehet ja PikkuDuudsonit) kuin stand up –kiertueilla muun muassa Sami Hedbergin ja Stand Up Finlandian kanssa. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on esiintynyt Hollywoodin legendaarisella Laugh Factory -stand up -klubilla. RudiRokilla on oma vaatemallisto sekä beatbox-aplikaatio iPhonelle, ja tällä hetkellä hänet voi kuulla Rovion Angry Birds Star Wars II -trailerin beatboxaava Darth Vaderina.

Sam’s Comedy Club järjestää Apollo live clubilla viikottain stand up –iltoja. Apollo Comedy Clubilla esiintyy niin suomalaisten koomikoiden parhaimmisto kuin ulkomaisia tähtikoomikoita.

www.rudirok.com
www.samihedberg.com

Show’n tuottaa Showhouse & Sam’s Comedy Club yhteistyössä Kingdom Helsingin kanssa.

 

RudiRok – My World
La 28.9.2013, klo 20
Ikäraja 18 vuotta

Apollo live club
Mannerheimintie 16, Helsinki 

Ennakkoliput Lippupisteestä ja Tiketistä. 

Lisätiedot:
Sofia Saarikko, Showhouse & Sam’s Comedy Club, 040-9685911, sofia@samihedberg.com
Maria Koponen, Kingdom Helsinki, 0400-264110, m@kingdom.fi

Liitetiedostot

Showhouse - Sami Hedberg Oy on stand up –koomikko Sami Hedbergin vuonna 2005 perustama ohjelmapalveluihin erikoistunut yritys. Yritys välittää esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin ja järjestää Sam’s Comedy Club –toiminimellä stand up –klubeja, –kiertueita ja –festivaaleja ympäri Suomea. Showhouse - Sami Hedberg Oy on myös yksi Helsinki Comedy Festivalin pääjärjestäjistä.

www.samihedberg.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs