Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Paulo Coelhon Maktub opastaa löytämään oman tien

Bazar Kustannus Oy

Paulo Coelhon Maktub opastaa löytämään oman tien

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2015 klo 13:31
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Paulo Coelhon Maktub koostuu kirjailijalle itselleen tärkeästä valikoimasta tarinoita, joiden yhteisenä nimittäjänä on oman tien löytäminen. Kirjassa ei jaeta neuvoja, vaan se on kokoelma erilaisia kokemuksia ja värikkäitä tarinoita eri kulttuureista. Coelho on koonnut kirjaan ikimuistoisia katkelmia hänelle tärkeistä kirjoista, oppimestarin opetuksia, ystävien kertomuksia, elettyjä hetkiä ja kuulemiaan taruja. Tarinoiden lisäksi kirjassa on myös lyhyempiä mietteitä ajasta ja unelmista, henkisestä etsinnästä ja elämäntiestä. Coelhon itsensä lisäksi tarinoissa on mukana muun muassa tunnettuja henkilöitä, filosofeja ja pyhiä miehiä. Maktub-kirjan tarinat on alun perin julkaistu kolumneina Folha de Sao Paulo-lehdessä.

Paulo Coelho on yksi maailman luetuimpia kirjailijoita. Hänen teoksiaan on käännetty 80 kielelle, ja niitä on myyty huikeat 175 miljoonaa kappaletta yli 170 maassa. Coelhon teosten ajatukset, filosofia ja aiheet inspiroivat miljoonia lukijoita. Hän on myös sosiaalisen median suosituin kirjailija. Vuonna 2002 Coelho valittiin Brasilian kirjallisuusakatemian jäseneksi, ja vuonna 2007 hänet nimitettiin YK:n rauhanlähettilääksi.

Bazar on julkaissut aiemmin tänä vuonna uudistetun painoksen menestysteoksesta Alkemisti. Myös toisesta klassikkoteoksesta Valon Soturin käsikirjasta ilmestyi tänä syksynä uudistettu painos, jossa on Jenni Haukion esipuhe. Lisäksi kesällä ilmestyi Coelhon suosittu vuosikalenteri Uskallus vuodelle 2016.

Kirjailijan elämästä on tehty myös elokuva Paulo Coelho – Sanojen alkemisti, joka saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 30.10. Elokuvan levittäjä Suomessa on Future Film.

 

Paulo Coelho
Maktub
Alkuperäisteos: Maktub
Käännös: Sanna Pernu
Sidottu / 190 sivua
ISBN: 9789522792785
Ilmestymispäivä: 22.10.2015

Lisätiedot: Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163  180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää.
www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs