Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Parkin tekojäärata on avoinna säävarauksella

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Parkin tekojäärata on avoinna säävarauksella

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 14:01
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Parkin tekojäärata on saatu luistelukuntoon. Parkki on avoinna keskiviikosta 2.12. alkaen toistaiseksi säävarauksella. Kupittaan tekojääradan avaus siirtyy edelleen lämpimien ja sateisten säiden takia. Kupittaan avauksesta tiedotetaan viikolla 50. Lämpimät ja sateiset säät ovat viivästyttäneet kummankin tekojääradan avausta. Alun perin radat piti avata 28.11.

Parkin kenttä (Tuureporinkatu 2) on avoinna säävarauksella maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8–22, tiistaisin ja torstaisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 9–21. Kentällä on sekä vapaaluistelualue että kaukalo. Luistelijat ovat tervetulleita jäälle muulloin, paitsi kentän huoltoaikoina, päivittäin klo 15.30–16.20.

Parkin kahden euron sisäänpääsymaksun voi maksaa usealla tavalla: kännykällä, kolikkoautomaatissa sekä Parkin kentän vieressä, Turun Lounasparkissa arkisin klo 9–20 ja viikonloppuisin klo 12–18. Kaikkein edullisimmaksi luistelu tulee rannekkeella (Liikunta-, Kimmoke- ja Senioriranneke) tai liikuntakorttilla, joihin voi ladata 10 kerran sarjalatauksia. Parkin sarjalataus maksaa 16 euroa sekä aikuisilta että lapsilta. Koko perheen luistelut voi maksaa samalla rannekkeella. Rannekkeen hankintahinta on 8 euroa. Latauksia voi uusia myös verkossa osoitteessa: www.turku.fi/liikunta/nettilataus

Luistimia voi vuokrata maanantaista perjantaihin klo 17–20 ja viikonloppuisin klo 12–18. Vuokraamossa on myös luistinten teroituspalvelu. Parkin kentällä järjestetään talven mittaan luistelukouluja alle kouluikäisille ja koululaisille.

Lisätietoja: Turun luistelumahdollisuuksista: www.turku.fi/luistelu

Parkin tekojäärata: liikuntapaikkamestari Ismo Pyöli, ismo.pyoli@turku.fi, p. 050 554 6320

Kupittaan luistelumato: liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen, jukka.virtanen@turku.fi, p. 050 554 6300

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs