Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Oulun kaupunginteatterin Viikunakulapset ilahduttaa Lastenteatteripäivänä ja hiihtolomaviikolla

Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatterin Viikunakulapset ilahduttaa Lastenteatteripäivänä ja hiihtolomaviikolla

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 12:29
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatterin esitys Viikunakulapset ilahduttaa pikkuväkeä kansallisena Lastenteatteripäivänä lauantaina 5.3. sekä hiihtolomaviikolla tiistaina 8.3. Molempina päivinä esitykset alkavat klo 11 pienen näyttämön lämpiössä ja kestävät noin puoli tuntia.

Viikunakulapset on Elina Korhosen ja Joose Mikkosen esittämä tarina puista, ystävyydestä ja kasvamisesta. Suosittu esitys nähtiin ensimmäisen kerran tammikuun teatterifestivaalilla 2016, jolloin sen kaikki näytökset olivat täynnä.

Lastenteatteripäivän esitykseen lauantaina 5.3. ovat tervetulleita kaikki yli 5-vuotiaat lapset. Tiistain 8.3. esitys on suunnattu eskari-ikäisille ja sitä vanhemmille, sillä ohjelmassa on esityksen jälkeen ohjattuja draamaleikkejä klo 13 saakka.

Maksuttomiin esityksiin on paikkoja rajoitetusti. Molempien päivien ilmaisliput tulee noutaa teatterin ala-aulan myyntipalvelusta, joka on avoinna tiistaista perjantaihin klo 12 - 17 sekä puoli tuntia ennen esitystä ja esityspäivinä näytöksen alkuun asti.

Lisätietoja: viestintäsuunnittelija Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi

Pressikuvat ovat ladattavissa osoitteesta http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat/lasten-ja-nuorten-teatterifestivaali-2016

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs