Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Oulun kaupunginteatteri etsii koelaulajia American Monkey -näytelmään

Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatteri etsii koelaulajia American Monkey -näytelmään

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2015 klo 12:23
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

American Monkey on Mihkel Raudin kirjoittama näytelmä, jonka Oulun, Kajaanin ja Kemin kaupunginteatterit sekä Rovaniemen Teatteri ovat tuottaneet yhteistyössä. Näytelmää esitetään kevään aikana kaikissa neljässä kaupungissa.

Oulussa esityksiä on jäljellä huhti-toukokuun aikana vielä kymmenen, joihin nyt haetaan ”koelaulajia”. He esittävät yhden vapaavalintaisen laulunpätkän esityksen alussa näytelmän tuomaristolle ja teatteriyleisölle. Kyseessä on tv-laulukilpailuformaattia muistuttava teatteriesitys, ei todellinen kilpailu. Ainutkertaisen kokemuksen lisäksi jokainen esiintyjä saa kannustavan palautteen sekä kaksi teatterilippua kevään esitykseen.

Näytelmän on ohjannut Linda Wallgren. Rooleissa ovat pohjoisten teattereiden näyttelijät Markku Köngäs, Satu Lipponen, Jyri Ojansivu ja Tomi Turunen. Näytelmän ensi-ilta nähtiin Rovaniemellä pohjoisilla teatteripäivillä 3.2.2015. Oulussa näytelmän ensiesitys oli 25.2.

Näytelmä vierailee Kulttuuritehdas Korjaamolla Helsingissä 20. – 22.3.2015.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Antti Haapsamo, p. 050 593 2129, antti.haapsamo@ouka.fi

Pressikuvia ladattavissa osoitteessa http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs