Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Opiskelijavoimin toteutettu tapahtuma kokoaa yrittäjyydestä kiinnostuneet Esedulle 23.11.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Opiskelijavoimin toteutettu tapahtuma kokoaa yrittäjyydestä kiinnostuneet Esedulle 23.11.

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2013 klo 14:24
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Nuori InnovaatTori -tapahtuma täyttää Esedun Otavankadun juhlasalin esittelypisteillä ja mielenkiintoisella ohjelmalla lauantaina 23.11.2013 klo 10-14.

Kaikille avoimen Innovaatiot ja yrittäjyys -teemalla kulkevan tapahtuman tavoite on houkutella etenkin nuoria yrittäjyyteen, sekä tuoda esille Mikkelin alueen oppilaitosten, opiskelijoiden ja yritysten innovatiivisuutta ja yhteistyötä. Tapahtumaan kokoontuu eri alojen opiskelijoita, yhteisöjä ja yrityksiä esittelypisteineen.

Pääesiintyjänä klo 12.00 nähdään Duudsonien HP Parviainen, joka kertoo oman tarinansa otsikolla Härmästä Hollywoodiin - erilainen yrittäjätarina. Lisäksi tapahtuman ohjelmassa on muun muassa Mikkelin Poikateatterin improvisaatioteatteriesitys, kaksi Esedun artesaaniopiskelijoiden fantasianäytöstä, kilpailua, arvontaa ja Kinos-hankkeen Innopankin lanseeraus. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Samana päivänä on myös Esedun Putiikki Onnin avajaiset.

Medialla on tilaisuudessa mahdollisuus haastatella HP Parviaista, tapahtuman tuottaneita nuoria, eri alojen opiskelijoita ja yhteistyökumppaneita.

Nuori InnovaatTori on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Etelä-Savon ammattiopiston yhteistyönä tuottama ja pääosin opiskelijavoimin koottu tapahtuma. Se on samalla KINOS-hankkeen päätöstapahtuma. Tapahtuma järjestetään osana Kansainvälistä yrittäjyysviikkoa (Global Entrepreneurship Week).

KINOS-hankkeen tavoitteena on kehittää oppilaitosten innovaatio-osaamista sekä oppilaitosten ja yritysten välistä yhteistyötä Etelä-Savossa. Vuoden lopussa päättyvää hanketta hallinnoi Mikkelin ammattikorkeakoulu. Yhteistyökumppaneita ovat Etelä-Savon ammattiopisto, Aalto yliopiston Pienyrityskeskus, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja Otavan Opisto.  Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja tuen myöntäjänä on Etelä-Savon ELY-keskus. Lisätietoja hankkeesta kinos-hanke.fi.

Nuori InnovaatTori lauantaina 23.11.2013 klo 10-14 osoitteessa Otavankatu 4, juhlasali, 2.krs

Aikataulu
10:00 Ovet auki
10:15 Alkusanat
10:20 Artesaanien fantasianäytös
11:00 Improvisaatioesitys Mikkelin Poikateatteri
11:30 Rakenna Innovatiivisesti -kilpailu käynnistyy
12:00 HP Parviainen + Innopankin lanseeraus
13:15 Artesaanien fantasianäytös
13:30 Arvonta ja kilpailun palkinnot
14:00 Tapahtuma päättyy


Lisätietoja

Maritta Laesmaa, kulttuurituotannon opiskelija, Mikkelin ammattikorkeakoulu
maritta.laesmaa@edu.mamk.fi, p. 040 7584884

Heidi Soikkeli, kulttuurituotannon opiskelija, Mikkelin ammattikorkeakoulu
heidi.soikkeli@edu.mamk.fi, p. 050 3291340

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs