Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Olli Soikkelin Rhythm Future Quartet tulee Lahteen

Lahden kaupunki

Olli Soikkelin Rhythm Future Quartet tulee Lahteen

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2015 klo 10:27
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tulevana viikonloppuna Lahden Pikkuteatterissa kuullaan Gipsy Jazzin nousevia tähtiä, kun Olli Soikkelin ja Jason Anickin kokoaman Rhythm Future Quartetin Suomen-kiertue saapuu Lahteen. Yhtye esiintyy Lahden Pikkuteatterissa lauantaina 28.3. klo 19.00. Rhythm Future Quartet on kiertänyt viime vuoden ympäri USA:ta. Suomen-kiertueella kvartetissa soittavat lisäksi kontrabasisti Teemu Åkerblom ja kitaristi Tomi Kettunen. Kiertue ulottuu Lahden ja Helsingin lisäksi Itä- ja Pohjois-Suomeen.

Olli Soikkeli on Nurmeksesta kotoisin oleva kitaristi, joka asuu tällä hetkellä New Yorkissa. Soikkeli on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt soittaa useiden huippumuusikoiden kanssa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Jason Anick opettaa arvostetussa Berkelee College of Musicissa ja soittaa säännöllisesti alan huippujen kanssa.

Lahden keikan järjestävät yhteistyössä Rhythm Future Quartet, Lahden jazz- ja kansanmusiikki ry ja Lahden kaupunki.

Lisätietoja

Jarmo Julkunen

jarmo.julkunen@minedu.fi

p. 0295 330 893

www.jazzkamu.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs