Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mörri-Möykyn suvea esitettiin täysille katsomoille

Lahden kaupunki

Mörri-Möykyn suvea esitettiin täysille katsomoille

Tiedote.
Julkaistu: 06.07.2015 klo 14:21
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteisten palveluiden kesänäytelmänä esitettiin Marjatta Pokelan säveltämä, sanoittama ja ideoima lapsiperheille suunnattu Mörri-Möykyn suvi. Esityksen ohjasi Sanna Parviainen.

 

Lähes kaikki näytökset olivat loppuunmyytyjä ja katsojia kymmenessä esityksessä oli yhteensä 1600. Kun mukaan lasketaan ilmaiskonsertit kaupunginteatterin edustalla, Lahden torilla ja Triossa sekä vanhusten palveluyksiköissä, nousee kesän yleisömäärä yli kahden tuhannen.

 

Näytelmä sai osakseen kiittävää palautetta. Esitystä pidettiin lahjakkaiden nuorten taidonnäytteenä. Erityisesti kiitosta saivat Tomas Takolanderin, Sanna Parviaisen ja Roosa Silasteen monipuoliset sovitukset ja Ester Viljasen eri tanssityylejä yhdistelevät koreografiat.

 

Mörri-Möykyn suven toteuttivat Lahden kaupungin kesätyöntekijät. Yli 500 hakijan joukosta valittiin 16 näyttelijää ja muusikkoa, kolme tuotantoihmistä ja yksi teknikko. Suurin osa valituista oli teatteri- ja musiikkialan opiskelijoita ja alalle pyrkiviä. Kaupunki työllisti nuoria teatteriproduktion kautta jo 20. kerran.

 

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Kulttuuriasiainpäällikkö Matti Karhos, p. 050 387 8792

matti.karhos@lahti.fi

www.lahti.fi/kulttuurikeskus

www.facebook.com/lahdenkaupunginkulttuurikeskus

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs