Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » MIKKI-kirjastokortin suunnittelukilpa ratkesi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

MIKKI-kirjastokortin suunnittelukilpa ratkesi

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2012 klo 16:04
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin korkeakoulujen kirjastoverkko

Mikki-johtoryhmä TIEDOTE

Julkaisuvapaa heti

 

MIKKI-kirjastokortin suunnittelukilpailun voittajaksi Anastasia Evdokimova

 

Mikkelin ammattikorkeakoulussa muotoilun koulutusohjelmassa toista vuotta opiskeleva Anastasia Evdokimova on voittanut yleisöäänestyksen, jossa valittiin paras ehdotus uudeksi MIKKIkirjastokortiksi.

Kaikille Mikin asiakkaille avoin suunnittelukilpailu toteutettiin viime vuoden lopulla. Saapuneista ehdotuksista valittiin yleisöäänestykseen kuusi ja niistä eniten ääniä sai Evdokimovan pirteä ja värikäs, liikettä ja muutosvirtaa kuvaava työ.

Mikkelin korkeakoulujen kirjastoverkko MIKKI on Mikkelin ammattikorkeakoulun, Aalto yliopiston Mikkelin yksiköitten, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin sekä Suomen Nuoriso-opiston muodostama kirjastoverkko. Se on perustettu v. 2001 ja oli syntyessään Suomessa edelläkävijä,koska siinä oli mukana sekä yliopistoyksiköiden, ammattikorkeakoulun että toisen asteen oppilaitosten kirjastoja. Mikin perustamisen jälkeen vastaavantyyppisiä yhteistyökuvioita on syntynyt eri puolille Suomea.

Tällä hetkellä Mikillä on viisi toimipistettä, joista kolme Mikkelissä, yksi Pieksämäellä ja yksi Savonlinnassa. Kirjastojen kokoelmien yhteislukumäärä on tällä hetkellä yli 100 000 nidettä, jotka ovat kaikkien Mikki-verkkoon kuuluvien kirjastojen yhteiskäytössä. Kirjastojen asiakkaita ovat pääasiassa mukana olevien oppilaitosten opiskelijat ja henkilökunta, mutta kirjastot ovat avoinna myös muille asiakkaille. Kirjastoverkon toimintaa johtaa Mikki-johtoryhmä, jossa on edustaja jokaisesta mukana olevasta organisaatiosta.

Lisätietoja:

Hilkka Aro, informaatikko , MUC‐kirjasto, 050 390 2447

Eila Punkka‐Seppällä, kirjastonhoitaja, SNO, 040‐357 3031

Marja‐Leena Saarinen, kirjasto‐ ja tietopalveluiden johtaja, MAMK, p. 040 569 8903

Jaana Santala, informaatikko, MUC‐kirjasto, 050 407 6380

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs