Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Miikka Kallio Band Sibelius-jazztunnelmissa

Lahden kaupunki

Miikka Kallio Band Sibelius-jazztunnelmissa

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 09:36
Julkaisija: Lahden kaupunki

Hieman erilaista Sibelius-tulkintaa on luvassa 21.syyskuuta 18 Lahden pääkirjaston auditoriossa, kun Miikka Kallio Band esittää jazzversioita Jean Sibeliuksen tutuimmista, kauneimmista ja dramaattisimmista teemoista sovitettuna pienelle jazzyhtyeelle.

Miikka Kallio Band on lahtelainen vuonna 1999 perustettu yhtye, joka on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Yhtyeeseen kuuluvat Miikka Kallio (piano), Antti Akkanen (basso) sekä Matias Partanen (rummut). Yhtye on soittanut useiden suomalaisten huippuartistien, esimerkiksi Laura Voutilaisen, Sami Saaren ja Raappanan, kanssa. Yhtyeen nokkamiehen Miikka Kallion sävellyksiä on kuultu jo yli kymmenenä perättäisenä vuonna Pietarin filharmonikkojen ja konservatorion järjestämissä kamarimusiikkikonserteissa.

Konsertissa on mukana teemoja muun muassa Sibeliuksen viulukonsertosta ja sinfonioista - unohtamatta tietenkään Finlandiaa ja nuottimyynniltään 1930-luvulla maailman suosituinta klassisen musiikin teosta Valse Tristea. Konsertti tulee varmasti olemaan elämys niin jazzin kuin Sibeliuksenkin ystäville.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja konsertista antavat

Susanna Partanen                                        
kirjastovirkailija / aikuisten tapahtumapalvelut
Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto                                
p. 044 4164063
susanna.partanen@lahti.fi

Miikka Kallio

p. 0407049921

miikka.kallio@gmail.com

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs