Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Metsäfolkia Hämeen luontokeskuksella: Sangre de Muerdago

Metsähallitus

Metsäfolkia Hämeen luontokeskuksella: Sangre de Muerdago

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2015 klo 14:45
Julkaisija: Metsähallitus

Espanjalainen metsäfolk-musiikkia esittävä Sangre de Muerdago saapuu kiertueensa yhtenä etappina Hämeen luontokeskukselle sunnuntaina 11. lokakuuta 2015 klo 14. Luonnosta inspiraationsa saanut musiikki on kuin tehty syksyiseen päivään!

Sangre de Muerdago kiertää lokakuussa Pohjoismaissa ja saapuu Suomeen kuun puolenvälin tienoilla. Yhtyeen akustisesta soundista päästään nauttimaan Hämeen luontokeskuksella sunnuntaina 11.10 klo 14 alkaen. Konsertti kestää noin tunnin.

Kolmijäsenisen yhtyeen tumma ja maanläheinen folk on ammentanut inspiraatiota luonnosta. Yhtyeen musiikissa voi kuulla niin akustisen kitaran, viulun kuin huilun säveliä. Kampiliira ja dulcimer tuovat musiikkiin unenomaista eksotiikkaa.

Sangre de Muerdagon kappaleet on laulettu espanjan ja portugalin sukulaiskielellä, galicialla. Yhtyeen tunnusomainen melankolinen musiikki sulattaa kansantarut ja ikiaikaiset viisaudet yhteen, antaen perinteiselle folkille uuden sadunomaisen sävyn. Tuoreehkon yhtyeen ensimmäinen albumi julkaistiin 2011.

Tapahtumaan on vapaaehtoinen pääsymaksu. Sään salliessa konsertista nautitaan ulkoilmassa. Tervetuloa nauttimaan kansainvälisen kokoonpanon esityksestä!

Lisätietoja:
Hämeen luontokeskus, puh. 0206 39 4630, hame@metsa.fi

Liitetiedostot

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs