Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Merenkurkun juhlavuosi tuo radiostudion satamaan, vie perheet merelle ja pistää tarinankertojat kilpailemaan

Metsähallitus

Merenkurkun juhlavuosi tuo radiostudion satamaan, vie perheet merelle ja pistää tarinankertojat kilpailemaan

Kutsu.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 08:30
Julkaisija: Metsähallitus

Merenkurkun saaristo sai kymmenen vuotta sitten yhdessä Ruotsin korkean rannikon kanssa arvokkaan aseman, kun pääsi mukaan Unescon luonnon maailmanperintölistalle. Tänä vuonna Metsähallitus, Yleisradio, Merenkurkun maailmanperintöyhdistys sekä Visit Vaasa järjestävät yhdessä yllätyksellisiä juhlavuoden tapahtumia. Luvassa on tietoa, tunnetta ja taidokkaita luonto-opastuksia.

Medianne edustajat ovat tervetulleita kuulemaan koko juhlavuoden tapahtumista

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunaan, Kvarken-kabinetti

maanantaina 4.4. kello 10.00

Tule kuulemaan, miksi Yle pystyttää kaksio studiota Svedjehamniin ja millaisia erikoisretkiä Metsähallitus järjestää. Teemavuoden kunniaksi tarjolla on runsaasti tietoa, elämyksiä ja kirjoituskilpailu, johon voi osallistua kuka vain, millä kielellä hyvänsä. Paljastamme myös tarinakisan päätuomarin nimen!

Paikan päällä: erikoissuunnittelija Tuija Waren (Metsähallitus), tuottaja Minna Salomäenpää (YLE Pohjanmaa), uutispäällikkö Ulrica Lövdahl (YLE Österbotten), toimitusjohtaja Max Jansson (Visit Vaasa), toiminnanjohtaja Kenth Nedergård, (Merenkurkun maailmanperintö ry) 

Tarjolla on kahvit ja suolaista.

Ilmoita mahdolliset ruoka-aineallergiat: max.jansson@visitvaasa.fi

 

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs