Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mediakutsu: Outo luonto -näyttely Turun linnassa

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Mediakutsu: Outo luonto -näyttely Turun linnassa

Kutsu.
Julkaistu: 10.06.2016 klo 08:15
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Mediakutsu

Outo luonto – Ihmisen ja eläimen yhteinen polku
Turun linna 16.6.–30.10.2016

Outo luonto – Ihmisen ja eläimen yhteinen polku kertoo ihmisen ja eläimen yhteisestä historiasta keskiajalta nykypäivään. Eläimiin liittyvät arkeologiset löydöt ja museoesineet antavat näkökulmia eri eläinten asemaan ja merkitykseen eri aikoina. Historiaa, biologiaa ja nykytaidetta yhdistävässä näyttelyssä on mukana nykytaideteoksia Päivi Häkkiseltä, Liisa Kanervalta, Miia Rinteeltä ja Tellervo Viitaniemeltä.

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan Turun linnassa avattavaan Outo luonto -näyttelyyn erikseen sovittavana ajankohtana. Tutustumisajankohdat ja haastattelupyynnöt voi sopia näyttelystä vastaavan tutkija Maria Huokkolan kanssa, puh. 040 169 6893. Taiteilijat Päivi Häkkinen, Liisa Kanerva, Miia Rinne ja Tellervo Viitaniemi ovat tavattavissa 16.6.

Taiteilijat ovat suunnitelleet näyttelyn teemoihin liittyviä teoksia juuri tätä näyttelyä varten. Näyttelyssä on esillä grafiikkaa, maalauksia, veistoksia, videotaidetta ja installaatioita. Joissain teoksissa on käytetty teoksen osana myös aitoja museoesineitä. Turun linna antaa miljöönä ainutlaatuiset puitteet tilan kanssa vuorovaikutuksessa olevien nykytaideteosten esittämiseen.

Lisätiedot
Maria Huokkola, tutkija
Puh. 040 169 6893, maria.huokkola@turku.fi
Turun museokeskus, Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs