Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mediakutsu: Modernin luolamiehen kalenterissa on ruuhkavuosien räjähdysvaara

Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu: Modernin luolamiehen kalenterissa on ruuhkavuosien räjähdysvaara

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2015 klo 10:50
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu:

Modernin luolamiehen kalenterissa on ruuhkavuosien räjähdysvaara

Paikka: Hallin Lippis, Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16, 20100 TURKU

Aika: Tiistai 27.10. klo 15-16

Muuta: Yleisölle ja medialle avoin tiedotustilaisuus. Ilmoitathan tulostasi kirsi.lonnmark@turku.fi.

Domino-teatterissa saa ensi-iltansa to 29.10. standup-henkinen komedia Luolamiehen ruuhkavuodet. Valtteri Roihan kirjoittaman Luolamiehen pojan jatko-osana toimiva uusi näytelmä on tunnistettava komedia lapsiperheen ihanasta kaaoksesta ja arjen sankaruudesta.

On yksi asia tulla isäksi ensimmäisen kerran. Ja vastaavasti on aivan toinen asia tulla isäksi toisen kerran. Silloin nimittäin lapsiperheen tiukkojen tilanteiden kerroin ei ainoastaan tuplaannu, vaan tuntuu suorastaan räjähtävän käsiin. Luolamiesisän multitasking on korvaamaton taito remontoinnin, lastenhoitovuorojen ja harrastusten yhteensovittamisessa. Varsinkin kun arvaamattomat norovirukset ja muut yllätykset vaanivat kulman takana kaaosta ennakoimassa.

Esittelemme Kauppahallin tiedotustilaisuudessa tulevan ensi-iltamme haastatteluin (Valtteri Roiha ja Mikko Kouki) ja muutamin ennakkokatkelmin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Yleisö ja media saavat vapaasti valo- ja videokuvata tapahtumaa, sekä haastatella käsikirjoittajana ja luolamiesisänä nähtävää Valtteri Roihaa sekä Kaupunginteatterin taiteellista johtajaa Mikko Koukia.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen: kirsi.lonnmark@turku.fi

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 65 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs