Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » M. A. Numminen & Timo Kinnunen sekä The Hearing jatkavat makrokonserttien sarjaa

Oulun juhlaviikot

M. A. Numminen & Timo Kinnunen sekä The Hearing jatkavat makrokonserttien sarjaa

Tiedote.
Julkaistu: 14.07.2015 klo 13:47
Julkaisija: Oulun juhlaviikot

Oulun juhlaviikoilla nautitaan jälleen pienten yleisöjen, mutta suurten elämysten makrokonserteista. Torinrannan maisemien yllä saadaan nauttia M. A. Nummisen ja oululaisen harmonikkataituri Timo Kinnusen taatusti ainutlaatuisesta yhteisesiintymisestä. Duon konsertti järjestetään Oulun Muusajuhlilla 21. elokuuta klo 15.

M. A. Numminen on kaikkien tuntema monipuolinen kansantaiteilija. Persoonallisesta lauluäänestään tunnettu pitkän linjan laulaja, säveltäjä, sanoittaja, kirjailija, runoilija ja näyttelijä esiintyy myös Muusajuhlilla useassa roolissa – makrokonsertin lisäksi hänet nähdään niin kirjailijavierailulla, juontamassa kirjastoauton 40-vuotisjuhlallisuuksia kuin klubikeikallakin.

Timo Kinnunen voitti jo 16-vuotiaana harmonikansoiton maailmanmestaruuden. Hän soittaa niin klassista, modernia, viihteellistä kuin improvisoivaa musiikkia ja on tehnyt yhteistyötä muun muassa John Cagen ja Astor Piazzollan kanssa.

Intiimiin, pääsymaksuttomaan konserttiin arvotaan pääsy kuudelle onnekkaalle aveceineen. Arvontaan voi osallistua 31.7. klo 16 saakka. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti 4. elokuuta. Osallistujia pyydetään huomioimaan, että kulku konserttipaikalle ei ole esteetön. Makrokonsertin yleisöarvontaan voi osallistua osoitteessa www.oulunjuhlaviikot.fi/tapahtumat/makrot.

Toisessa makrokonsertissa esiintyy The Hearing Oulun Musiikkivideofestivaalien aikaan 27. elokuuta. Konsertista julkaistaan lisätietoja 10. elokuuta.

Liitetiedostot

_________

 Lisätietoja: Koordinaattori Katri Dahlström, katri@oulunjuhlaviikot.fi, 0400 492649

www.oulunjuhlaviikot.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs