Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lahden pääkirjaston lehtisali uudistuu

Lahden kaupunki

Lahden pääkirjaston lehtisali uudistuu

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2015 klo 12:03
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden pääkirjaston media- ja musiikkipalvelujen uudistus jatkuu pääsiäisen jälkeen lehtisalin remontilla. Uudistusten ensimmäisessä vaiheessa remontoitiin joulukuussa auennut musiikkiosasto, ja nyt toisessa vaiheessa vuorossa on lehtisalin puoli. Lehtisalin uudistus toteutetaan kahdessa osassa, eikä lehtisalia suljeta missään vaiheessa kokonaan. Kaikki lehdet ovat luettavina koko remontin ajan.

Lehtisalin IT-tila ja opintolukusali ovat pois asiakaskäytöstä huhti-toukokuun ajan 1.4. alkaen. Tietokoneita on kuitenkin asiakkaiden käytössä muualla pääkirjastossa ja rauhallisia opiskelupaikkojakin löytyy ympäri taloa.

Remontissa tehdään muutoksia lehtisalin tilankäyttöön ja parannetaan mm. e-lehtien lukumahdollisuuksia. Samalla varataan asiakkaille osastosta tilaa hiljaiseen työskentelyyn.

Remontti valmistunee kokonaisuudessaan kesäkuun loppuun mennessä.

 

Lisätietoja:

Salla Palmi-Felin

johtava informaatikko, Media- ja musiikkipalvelut

salla.palmi-felin@lahti.fi, 044 416 3778.

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs