Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kymmenennessä Leevi Madetoja -pianokilpailussa yli 80 kisaajaa

Oulun ammattikorkeakoulu

Kymmenennessä Leevi Madetoja -pianokilpailussa yli 80 kisaajaa

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2014 klo 07:16
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk), Oulun konservatorion ja POTKU – Pohjois-Pohjanmaan taiteen ja kulttuurin tuki ry:n yhteistyössä järjestämä X Leevi Madetoja -pianokilpailu käydään 26.–31.1.2015 Oulussa. Kilpailuun on ilmoittautunut yhteensä 82 soittajaa. Kilpailu on tarkoitettu suomalaisissa musiikkioppilaitoksissa tai ammattikorkeakouluissa pianonsoittoa opiskeleville nuorille.

Kilpailun osallistujat kisaavat kolmessa sarjassa: alle 13-vuotiaat, 13–16-vuotiaat sekä 17-vuotiaat ja sitä vanhemmat soittajat. Osallistujat tulevat ympäri Suomea, kuten pääkaupunkiseudulta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Lahdesta, Oulusta, Raumalta, Rovaniemeltä, Sodankylästä, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta. Osallistujalista on nähtävillä osoitteessa pianokilpailu.oamk.fi.

Pianokilpailu pidetään Oamkin konserttisalissa osoitteessa Kotkantie 1, Oulu. Kilpailun huipentava konserttofinaali järjestetään lauantaina 31.1.2015 kello 15.00 Oulu Sinfonian konserttina Madetojan salissa osoitteessa Leevi Madetojan katu 1–3, Oulu.

Tapahtuman yleisö voi osallistua pianokilpailuun jo ennen varsinaista tapahtumaa kartuttamalla kilpailun palkintokassaa yhteisörahoitus Mesenaatti.me-palvelun kautta. Yhteisörahoitus on vastikkeellista toimintaa, jossa palkintokassaa kartuttamalla voi hankkia joko ennakkolipun kilpailuun tai saada itselleen nimiinsä kilpailussa jaettavan palkinnon. Kaikki yhteisörahoituksen kautta saadut tulot suunnataan kokonaisuudessaan palkintokassaan nuorten pianistien hyväksi. Yhteisörahoituskampanjasta saa lisätietoja osoitteesta mesenaatti.me/x-leevi-madetoja-pianokilpailu.

Lisätietoja:

Jouko Tötterström, järjestelytoimikunnan ja taiteellisen toimikunnan puheenjohtaja
050 303 1829, jouko.totterstrom@oamk.fi

Mira Kolanen, tapahtumatuottaja
mira.kolanen@oamk.fi

facebook.com/LeeviMadetojaPianokilpailu

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs