Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu: Sibelius-festivaalin avajaistilaisuus

Lahden kaupunki

Kutsu: Sibelius-festivaalin avajaistilaisuus

Kutsu.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 14:49
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lämpimästi tervetuloa Sinfonia Lahden Sibelius-festivaalin avajaistilaisuuteen 31.8. klo 13.00. Tilaisuus järjestetään Sibeliustalon Metsähallissa.

Tiedotustilaisuudessa Sinfonia Lahden intendentti Teemu Kirjonen esittelee festivaaliohjelmaa ja kertoo viikon tapahtumista. Tilaisuudessa julkistetaan ylikapellimestari Okko Kamun ensimmäinen, Sinfonia Lahden kanssa toteutettu Sibelius-kokonaislevytys. Sibelius-festivaalin taiteellinen johtaja Okko Kamu on mukana avajaistilaisuudessa.

Festivaalin ensimmäisenä päivänä avataan myös Sinfonia Lahden Sibelius-juhlanäyttely. Näyttely on kiertänyt orkesterin mukana maailmankiertueilla kevään 2015 aikana, mm. Pietarissa, Pekingissä ja Shanghaissa.

Avajaiskonsertissa Sibeliuksen luontoaiheita

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita avajaispäivän sinfoniakonserttiin. Konsertti alkaa klo 19 ja Helsingin kaupunginorkesteria johtaa Leif Segerstam. Solistina esiintyy Anu Komsi. Avajaiskonsertissa kuullaan Sibeliuksen Tapiola, Luonnotar ja Lemminkäis-sarja.

Avajaiskonserttia edeltää buffetruokailu klo 17.30 Sibeliustalon Lastu-ravintolassa. Ilmoittautumiset konserttiin ja ruokailuun maanantaina 31.8. klo 10 mennessä: kristiina.palvanen@lahti.fi.

Tervetuloa myös seuraamaan Terry Barfootin ja Andrew Barnettin johdatus konserttiin klo 18. Myths and Legends; Ainola and the Kalevala -luento järjestetään Sibeliustalon Puusepän Salissa.

Lisätiedot:
intendentti Teemu Kirjonen, p. 03 814 4452

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs