Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu Rovaniemen Teatterin infotilaisuuteen, joka on ma 16.5. klo 13 Lappia-talolla

Rovaniemen Teatteri

Kutsu Rovaniemen Teatterin infotilaisuuteen, joka on ma 16.5. klo 13 Lappia-talolla

Kutsu.
Julkaistu: 09.05.2016 klo 15:49
Julkaisija: Rovaniemen Teatteri

Kutsu Rovaniemen Teatterin infotilaisuuteen
Rovaniemen Teatterin – Lapin Alueteatterin syksy 2016
Aika: maanantai 16.5.2016 klo 13 (eikä 9.5. niin kuin edellisessä kutsussa virheellisesti kerroimme)
Paikka: Lappia-talon kanttiini

Rovaniemen Teatterin syyskausi 2016 käynnistyy Rovaniemi-viikolla 10. syyskuuta. Kauden ohjelmistoon kuuluvat Tulitikkuja lainaamassa, Täti ja minä sekä Vänän musiikkibaarin teemailtamat. Perheteatteria tarjoavat Joulutarina ja Vänän jätskibaarin konsertit. Koululaiset huomioimme työpajamuotoisella esityksellä Teatterin seitsemän ihmettä, josta valmistamme omat versiot 6–10 -vuotiaille ja yli 11-vuotiaille. Valikoimaamme kuuluvat myös työpajat ja koulutukset. Lisäksi Lappia-talossa vierailee musiikkikomedia Neljä pientä annosta. 

Olet tervetullut kahville ja keskustelemaan ohjelmistostamme maanantaina 16. toukokuuta klo 13 alkaen Lappia-talon kanttiiniin.

Terveisin
teatterinjohtaja Kari Väänänen ja hallintojohtaja Sari Alatalo 


Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
markkinoija Kati Kuha: kati.kuha@rovaniemi.fi, 040 7686672 

Rovaniemen Teatteri–Lapin Alueteatteri tarjoaa laajan valikoiman esityksiä erikoisuutenaan paikallisuus.Sen toimintaa ylläpitää Lapin Alueteatteriyhdistys, jonka jäseninä on 14 Lapin kuntaa. Katsojilla on vuosittain valittavanaan lähes 300 näytöstä lasten- ja musiikkiteatteria, klassikoita ja uutuuksia, komediaa ja draamaa. Monet niistä pohjautuvat lappilaisten kirjailijoiden teoksiin tai alueellisiin aiheisiin. 

Rovaniemen Teatterin koti on Alvar Aallon Lappia-talo. Teatterin esityksiä pääsee näkemään talon kolmen näyttämön lisäksi alueteatterin tuomina Lapin kunnissa. Suomen pohjoisimmasta ammattiteatterista saa myös puitteet tilaisuuksien järjestämiseen, koulutusta työyhteisöille sekä työpajoja aikuisille, lapsille ja nuorille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs