Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu julkistamistilaisuuteen

Lasten Keskus

Kutsu julkistamistilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 19.08.2016 klo 16:32
Julkaisija: Lasten Keskus

Kutsu

 

Tervetuloa julkistamistilaisuuteen!

Kiusaaminen on viimeisen tutkimuksen mukaan yleistä myös pienten lasten keskuudessa. Lasten Keskus julkaisee kaksi teosta, jotka käsittelevät pienten lasten kiusaamisen ehkäisyä, tarjoten uuden ja laajalti pilotoidun toimintamallin varhaiskasvattajille ja vanhemmille.

 

Aika: tiistai 30.8. klo 9.00

Paikka: Scandic Marski, Mannerheimintie 10, Helsinki

Teokset: Tiina Haapsalo – Katri Kirkkopelto – Laura Repo, Mun ja sun juttu! Lasten sosiaalisten taitojen vahvistaminen kiusaamisen ehkäisyssä ja Katri Kirkkopelto, Piki. Minäkin haluan mukaan!

Ilmoittautuminen: 26.8.mennessä: vastaus@lastenkeskus.fi

 

Kokenut varhaiskasvatuskouluttaja, työnohjaaja ja draamapedagogi Tiina Haapsalo ja pienten lasten kiusaamisesta ja sen ehkäisemisestä väitellyt kasvatustieteen tohtori Laura Repo tuovat esille ajankohtaisen kirjansa teemoja:

Mitkä ovat hyvät toimintamallit ennaltaehkäistä ja havainnoida kiusaamista sekä puuttua siihen? Miten toimia vanhempien kanssa, jos heidän lastaan kiusataan tai lapsi kiusaa muita? Tavoitteena on toimia yhdessä vanhempien kanssa lasten sosiaalisten taitojen vahvistamiseksi.

 

Palkitun kuvittajan Katri Kirkkopellon kuvakirja PIKI on tarina ryhmässä tapahtuvasta kiusaamisesta, itsetunnon vahvistamisesta, tunteista ja ystävyydestä.

 

Eduskunnasta kansanedustaja Sari Sarkomaa tuo tervehdyksensä ja näkökulman pienten lasten kiusaamisen ehkäisystä varhaiskasvatuksessa.

 

 

LK/MLS

 

 

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs