Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu julkistamistilaisuuteen

Lasten Keskus

Kutsu julkistamistilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 07:47
Julkaisija: Lasten Keskus

KUTSU

 

Tervetuloa Näkymätön-kirjan julkistamistilaisuuteen!

Palkittu tekijäkaksikko, Elina Hirvonen ja Ville Tietäväinen, on tarttunut uudessa lastenkirjassaan kipeään ja ajankohtaiseen aiheeseen: ulkopuolisuuden tunteeseen ja kiusaamiseen. He käsittelevät aihetta hellyydellä ja paljaalla rehellisyydellä.

 

Aika: keskiviikko 14.9. klo 14.00

Paikka: Café Köket, Kiseleff, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki

Teos: Elina Hirvonen – Ville Tietäväinen (kuvitus): Näkymätön

Ilmoittautuminen 7.9.mennessä: vastaus@lastenkeskus.fi

 

 ELINA HIRVONEN on suomalainen kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvien tekijä. Hirvosen esikoisromaani Että hän muistaisi saman (2005) oli Finlandia-palkintoehdokkaana ja toinen romaani Kauimpana kuolemasta (2010) palkittiin Kalevi Jäntin kirjallisuuspalkinnolla. Hirvosen teoksia on käännetty useille eri kielille.

 

VILLE TIETÄVÄINEN on suomalainen graafinen suunnittelija, kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hän on koulutukseltaan arkkitehti. Tietäväisen teos Näkymättömät kädet (2011) voitti Sarjakuva-Finlandian. Tietäväinen on saanut teoksillaan myös useita Finlandia Junior -ehdokkuuksia.

 

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs