Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu johtajuusaamiaiselle PR-toimisto Sugar Helsinkiin huomenna klo 10!

Viisas Elämä

Kutsu johtajuusaamiaiselle PR-toimisto Sugar Helsinkiin huomenna klo 10!

Kutsu.
Julkaistu: 25.03.2014 klo 15:23
Julkaisija: Viisas Elämä

Machiavellista samuraihin -kirjan julkistamisaamiainen ke 26.3 kello 10–11.30

 PR-toimisto Sugar Helsinki, Kiseleffin talo, Aleksanterinkatu 28, Helsinki

 

Tervetuloa Leena Kurjen ja Matleena Kurki-Suutarisen Machiavellista samuraihin – innostava johtajuus -kirjan lanseerausaamiaiselle!

 

Kirjailijat tarjoavat kansainvälisen näkökulman suomalaiseen johtajuuskeskusteluun sekä käytännön ratkaisuja innostavaan johtamiseen. Kirja on Suomessa ensimmäinen laatuaan. Tervetuloa syväluotaavalle oppikurssille, joka yhdistelee uudella tavalla idän ja lännen johtajuusajatuksia!

 

RSVP outi@sugarhelsinki.com

Sugar Helsinki, Kiseleffin talo 2. krs., Aleksanterinkatu 28

 

Uutuuskirja esittelee erilaisten suurmiesten johtajuusoppeja mm. Martin Luther Kingin ja Pekka Herlinin esimerkein. Kirjassa tuodaan yhteen idän ja lännen johtamisajattelua ja se antaa ajattelemisen aihetta kaikille johtajuuden parissa työskentelevälle. Leena Kurki on dosentti Tampereen ja Oulun yliopistoissa. Hän on tutkinut mm. moraalikasvatusta, johtajuutta, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä monissa eri maissa sekä kirjoittanut monia sosiaalis-kasvatuksellisen alan kirjoja.

Liitetiedostot

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs