Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Koulutusta ja puheenvuoroja julkisesta taiteesta 6.-7. syyskuuta Turussa

Taiteen edistämiskeskus (Taike)

Koulutusta ja puheenvuoroja julkisesta taiteesta 6.-7. syyskuuta Turussa

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2016 klo 10:48
Julkaisija: Taiteen edistämiskeskus (Taike)

Suomen Taiteilijaseura, Taiteen edistämiskeskus (Lounais-Suomi) ja Turun AMK:n Taideakatemia järjestävät yhteistyössä koulutusta ja puheenvuoroja taiteesta julkisessa tilassa Turussa 6. ja 7. syyskuuta. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia. Tiistain 6.9. tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti kuvataiteilijoille. Keskiviikon 7.9. tilaisuus on suunnattu niin taiteilijoille kuin taiteen tilaajille sekä rakennuttajille ja kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Suomen Taiteilijaseura järjestää tiistaina 6.9.2016 iltapäivällä Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutuksen. Taiteilijoille ja muotoilijoille suunnattu koulutus tarjoaa perustietoja ja -taitoja taiteilijan sopimus- ja vastuukysymyksistä, työn organisoinnista ja julkisen taiteen työmahdollisuuksien löytämisestä. Koulutuksessa kuullaan myös kokemuksia julkisen taiteen tekemisestä kuvataiteilija Jan-Erik Anderssonilta.

Mediataide kylässä -seminaarissa keskiviikkona 7.9. kuullaan puheenvuoroja mediataiteesta osana julkista taidetta ja rakentamista. Seminaarin päätteeksi Koroistenniemellä julkaistaan Lehmusruusu-Rauhala -taiteilijatyöparin hetkellinen mediataideteos, jossa uusin teknologia, taide ja historia kohtaavat.

Molempien päivien tilaisuudet järjestetään Turun AMK:n Taideakatemian elokuvateatteri/auditoriossa (Linnankatu 54-60, Turku).

Tilaisuuksiin voi ilmoitautua oheisen linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/678CB9ECF74B5871.par

Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutus
tiistaina 6.9.2016 klo 12.00–16.00
Elokuvateatteri/ auditorio, Turun AMK:n Taideakatemia (Linnankatu 54-60, Turku)

Ohjelma: www.prosenttiperiaate.fi/kirjoitukset/turku06092016

Yhteyshenkilö: projektisuunnittelija Hanna Hannus / Suomen Taiteilijaseura
hanna.hannus@artists.fi, puh. 0405899548

Mediataide kylässä - puheenvuoroja mediataiteesta julkisessa tilassa ja rakentamisen yhteydessä keskiviikkona 7.9.2016 klo 10.00–16.30
Elokuvateatteri/auditorio, Turun AMK:n Taideakatemia (Linnankatu 54-60, Turku)

Ohjelma: https://www.facebook.com/events/1109194059173842/

Yhteyshenkilö: läänintaiteilija Hannele Romppanen / Taiteen edistämiskeskus, Lounais-Suomi hannele.romppanen@taike.fi, puh. 0295 330 823

Taiteen edistämiskeskus (Taike) on taiteen edistämisen asiantuntija- ja palveluvirasto. Taike ja sen yhteydessä olevat taidetoimikunnat ja lautakunnat jakavat apurahoja ammattitaiteilijoille ja avustuksia taiteen alan yhteisöille. Virastossa työskentelee 80 henkilöä. Heistä puolet on virkamiehiä ja puolet määräaikaisia läänintaiteilijoita, jotka toimivat taiteen edistämisen hankkeissa maan eri puolilla. Taiken päätoimipiste on Helsingissä, ja lisäksi sillä on aluetoimipisteitä.

www.taike.fi  Taike Facebookissa

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs