Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kopioston toimitusjohtaja vaihtuu keväällä

Kopiosto

Kopioston toimitusjohtaja vaihtuu keväällä

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2014 klo 14:03
Julkaisija: Kopiosto

Tekijänoikeusjärjestö Kopioston toimitusjohtaja Pekka Rislakki jättää tehtävänsä toukokuussa 2015. Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy heti.

Pekka Rislakki on johtanut Kopiostoa yli 11 vuotta. Sinä aikana Kopiosto on kehittänyt lupatuotteita vastaamaan digitaalisen ajan tarpeita, kasvattanut oikeudenomistajille tilitettävien korvaustuottojen määrää sekä uudistanut strategiansa ja organisaationsa. ”Vuodet ovat olleet antoisia ja mielenkiintoisia. Yli kymmenen vuotta on kuitenkin pitkä aika, ja onkin aika siirtyä uusiin haasteisiin”, kommentoi Rislakki. 

Rislakki jatkaa Kopiostossa toukokuun loppuun saakka.

Uuden toimitusjohtajan haku aloitetaan saman tien, ja se toteutetaan avoimena hakuprosessina. ”Pekka Rislakki on tehnyt hyvää työtä. Kopioston toiminta on vakaalla pohjalla, mistä uuden toimitusjohtajan on hyvä jatkaa”, kertoo Kopioston hallituksen puheenjohtaja Raimo Söder.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Raimo Söder, raimo.soder@saunalahti.fi, puh. 050 564 7669

Toimitusjohtaja Pekka Rislakki, pekka.rislakki@kopiosto.fi, puh. 050 550 5731

Kopiosto on Suomen luovaa alaa kattavimmin edustava tekijänoikeusjärjestö. Vuonna 1978 perustettuun Kopiostoon kuuluu 45 eri kulttuurin ja viestinnän alojen järjestöä. Jäsenjärjestöjensä kautta Kopiostolla on valtakirja yli 50 000 suomalaiselta oikeudenomistajalta. Ulkomaisten sisarjärjestöjensä kanssa tehtyjen vastavuoroisuussopimusten nojalla Kopiosto edustaa kattavasti myös ulkomaisia luovan toimialan oikeudenomistajia.

Kopiosto myöntää lupia valokopiointiin ja julkaisujen digitaaliseen käyttöön, radio- ja televisio-ohjelmien tallentamiseen ja tallenteiden käyttämiseen sekä tv-kanavien edelleenlähettämiseen. Perityt korvaukset Kopiosto tilittää hallintokulujen vähentämisen jälkeen teosten oikeudenomistajille.

www.kopiosto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs