Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kiviä taskussa kirjoittaja Marie Jonesin uusin komedia Pikavoitto ensi-iltaan

Tampereen Työväen Teatteri

Kiviä taskussa kirjoittaja Marie Jonesin uusin komedia Pikavoitto ensi-iltaan

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2015 klo 14:15
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Mediatiedote 24.9.2015 vapaa julkaistavaksi

Tampereen Työväen Teatterin Kellariteatterissa saa tiistaina 29.9. ensi-iltansa Marie Jonesin komedia Pikavoitto (Fly Me To The Moon). Jones tunnetaan Suomessa parhaiten yli kymmenen vuotta teattereissa nähdystä menestyskomediasta Kiviä taskussa.

Pikavoitossa kahden kodinhoitajan tavallinen maanantaiaamu saa uuden käänteen, kun asiakas löytyykin elottomana. Yhtäkkiä Davyn pankkikortti ja mahdollisen voiton sisältävä ravikuponki alkavat Francisin ja Lorettan mielestä näyttää varsinaiselta lottovoitolta. Kun on kaikkea yllätysmenoa ja vielä yhteisen ystävän polttarit Barcelonassa. Tästä alkaa vauhdikas valheiden ja salailun ketjureaktio. Mikä voisi mennä pieleen? Kaikki!

Rooleissa nähdään TTT:n upeat komediennet Miia Selin ja Heidi Kiviharju. Komedian ohjaa Tuomas Parkkinen. Lavastus- ja pukusuunnittelija on Pirjo Liiri-Majava.

Marie Jonesin henkilöt ovat rakastettavia ja todellisia, kaikkine heikkouksineen. Hän kutoo taitavasti juonen, jota siivittävät armoton huumori ja ymmärtävä nauru. Lopulta katsojakaan ei tiedä kenen puolelle oikein asettuisi.

Jonesin näytelmiä on esitetty ympäri maailmaa. Pikavoitto on hänen uusin komediansa (2012). Suomessa on nähty aiemmin läpimurtoteoksen Kiviä taskussa (Stones in his Pockets, 1999) lisäksi Mamma Betalar (The Blind Fiddler, 2004).

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
tiedottaja Sari Andersson, sari.andersson@ttt-teatteri.fi, 050 5969 069

Pressikuvat
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/pikavoitto-pressikuvat

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs