Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Jyväskylän amk tiedottaa: Baltian taikaa Hannikaissalissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän amk tiedottaa: Baltian taikaa Hannikaissalissa

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2012 klo 14:01
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tiedote 4.5.2012

Baltian taikaa Hannikaissalissa

Pianisti prof. Sergejus Okruško Liettuan musiikki- ja teatteriakatemiasta konsertoi Tiistaikonserttisarjassa 8.5. klo 19 Hannikaissalissa. Konsertissa päästään nauttimaan Suomessa harvemmin kuultujen liettualaisten säveltäjämestarien Ciurlionisin ja Barkauskasin musiikista. Ohjelmassa on myös Franz Schubertin Neljä Impromptua op. 90.

Pianisti Sergejus Okruško on esiintynyt solistina ja erilaisissa kamarikokoonpanoissa vuodesta 1974 ja on vuosikymmenten aikana kartuttanut kattavan, useita musiikkityylejä käsittävän ohjelmiston. Hänen musiikillista älykkyyttään on ylistetty, samoin kuin laaja-alaista kiinnostustaan eri musiikin lajeja kohtaan. Okruško on erikoistunut liettualaiseen musiikkiin sekä 1900-luvun säveltäjiin, kuten Schönberg, Berg, Cage, Ligeti ja Hindemith.

Okruško esiintyy säännöllisesti merkittävimmillä liettualaisilla musiikkifestivaaleilla. Pianon lisäksi hän esittää barokkia ja nykymusiikkia myös cembalolla. Konsertoinnin lisäksi professori Sergejus Okruško opettaa Lithuanian Academy of Music and Theatressa, Vilnassa. Jyväskylän vierailullaan hän pitää mestarikurssin JAMKin musiikin koulutusohjelman opiskelijoille.

Konserttiin saa lippuja ennakkoon Nikolainkulman lipunmyynnistä sekä käteisellä ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lippujen hinnat: norm. 10€ /eläk. 8€ / opisk. 5€.

Lisätietoja:
Jaakko Antila, 040 566 0515, jaakko.antila@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

Katri Kunelius
Tiedottaja
+358 40 730 3768
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs