Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Jazzkonsertti Lahden pääkirjastossa

Lahden kaupunki

Jazzkonsertti Lahden pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 22.03.2016 klo 12:10
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kansainvälistä jazzia kuullaan Lahden pääkirjaston auditoriossa keskiviikkona 30.3. klo 18, kun esiintymään saapuu Red Wine Quintet muusikko Karri Luhtalan johdolla. Konsertti on osa Il Mondo di Karri -projektia, jonka puitteissa Luhtala esiintyy ympäri Suomea kansainvälisten jazzmuusikoiden kanssa. Luhtala aloitti musiikin ammattiopinnot Metropolian pop-jazzlinjalla vuonna 2007. Myöhemmin hän muutti Roomaan tutustumaan jazzelämään ja jatkoi opintojaan Frosinonen konservatorion jazzlinjalla, josta hän valmistui vuonna 2014. Nykyisin hän esiintyy ahkerasti Italiassa, Suomessa sekä muualla Euroopassa.


Red Wine Quintet on perinteinen jazzkvintetti, jossa soittaa huippuosaajia Roomasta. 
Yhtye on vieraillut Suomessa kolme kertaa aiemminkin. Tarjolla on todella svengaavaa meininkiä ja ohjelmistossa muutama oma sävellys. Yhtyeen soundin voisi luokitella 50– 60 -lukujen hard bop -tyylisuunnan mukaan, kuten esimerkiksi Johnny Griffin - Hey Lock, Tadd Dameronin & John Coltranen - On A Misty Night. Kiertueen jälkeen on tarkoitus mennä Roomassa studioon äänittämään Suomessa soitettua musiikkia.

Red Wine Quintettiin kuuluvat: Tiziano Ruggeri – trumpetti, Giuseppe Ricciardo – tenorisaksofoni, Karri Luhtala – piano, Eddy Cicchetti – kontrabasso, Andrea Nunzi –rummut.

 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuuden järjestää Lahden kaupunginkirjasto.

 

Lisätietoja konsertista antaa

 

Susanna Partanen                                        
kirjastovirkailija / aikuisten tapahtumapalvelut
Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto                                
p. 044 4164063
susanna.partanen@lahti.fi

 

Karri Luhtala

p. 040 7595596

karri.luhtala@gmail.com

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs