Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Jaakko Löytyn levy Hyvät sanat – Taivaallinen sävel soi viikon levynä Radio Deissä

Suomen Lähetysseura

Jaakko Löytyn levy Hyvät sanat – Taivaallinen sävel soi viikon levynä Radio Deissä

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2015 klo 13:34
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Suomalaisen gospel-musiikin uranuurtaja Jaakko Löytty täytti 60 vuotta helmikuussa. Samaan aikaan ilmestyi uusi levy Hyvät sanat – Taivaallinen sävel. Sen laulut soivat Viikon levynä Radio Deissä 16.-22.maaliskuuta.

Löytty konsertoi maaliskuussa kahdeksalla paikkakunnalla samannimisellä juhlakiertueella, joka jatkuu kesällä kolmella paikkakunnalla.

– Kiertueeni konserteissa keräämme rahaa Botswanan, Etiopian ja Nepalin vammaisille. He olivat mielessäni näitä lauluja valitessani, siksi tämä levy ei varsinaisesti ole 'greatest hits' -kokoelma. Laulut ovat suurimmalta osalta vanhempia tuotoksiani ja ennen kaikkea yhteislauluja. Siksi toivon laulun tarttuvan kuulijoihimme ja vievän toivoa sekä tasan laittamisen sanomaa kaikkialle Jumalan maailmaan, Jaakko Löytty toteaa.

– Tällä levyllä uskon kätten evankeliumiin, oikeudenmukaisuuden ja solidaarisuuden välttämättömyyteen. Siksi nämä ovat yhden asian, maailmanparannuksen lauluja. Liity joukkoon! Löytty kehottaa.

Hyvät sanat – Taivaallinen sävel -levy soi Viikon levynä Radio Deissä 16.-22.3. Viikon levyä kuullaan arkisin kello 8.50 ja 12.30 sekä kooste lauantaina kello 17.30.

 

Hyvät sanat – Taivaallinen sävel (Rainmaker Music 2015) CD on myynnissä Suomen Lähetysseuran Basaarissa, http://basaari.mission.fi (23,50 euroa) sekä hyvin varustetuissa levykaupoissa.

Levyä myydään myös konserttien yhteydessä. Katso konserttipaikkakunnat ja -ajat www.suomenlahetysseura.fi/jaakkoloytty

 

Liitetiedostot

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs