Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Hämeen linnan ravintolapalvelut uudistuvat

Kansallismuseo

Hämeen linnan ravintolapalvelut uudistuvat

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Kansallismuseo

Suomen kansallismuseo kehittää Hämeen linnan palvelukonseptiaan. Ravintolapalvelut ovat merkittävä osa asiakaskokemusta ja etsimme nyt kumppania, joka jakaa tavoitteemme ja kunnianhimomme erinomaisen kokemuksen tuottamiseen. Keskiaikaisen linnan ainutlaatuiset puitteet ja kasvava kävijämäärä luovat hyvät edellytykset laadukkaalle ja kannattavalle ravintolatoiminnalle.

Ravintolapalvelut kilpailutetaan arviolta tammikuussa 2017. Emme kuitenkaan ole vielä lyöneet ravintolapalveluiden konseptia lukkoon, vaan haluamme tarjota liiketoiminnasta kiinnostuneille toimijoille mahdollisuuden esittää näkemyksiään parhaaksi ravintolakonseptiksi. Linnan tarjoaa juhla- ja kokouspalvelujen lisäksi puitteet niin lounasravintolalle kuin kahvilatoiminnalle.  

Esittelemme Hämeen linnan palvelujamme, tavoitteitamme, tilojamme ja kilpailutuksen etenemisen kaikille ravintolatoiminnasta kiinnostuneille tahoille torstaina 6.10.2016 klo 15.00. Tilaisuus järjestetään Hämeen linnan luentosalissa ja se on kaikille avoin.

Lisätietoja
markkinointijohtaja Jonna Heliskoski, jonna.heliskoski@kansallismuseo.fi, puh. 0295 33 6342
intendentti Jouni Marjamäki, jouni.marjamaki@kansallismuseo.fi, puh. 0295 33 6344


Kansallismuseon museoperheeseen kuuluu seitsemän museota ja kaksi linnaa - Kansallismuseo, Kulttuurien museo (toiminta jatkuu Kansallismuseossa), Suomen merimuseo, Seurasaaren ulkomuseo, Tamminiemi, Hvitträsk, Louhisaari, Olavinlinna ja Hämeen linna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs