Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Evento Awards on valinnut Suomen vuoden tapahtumapaikaksi kongressi- ja konserttikeskus Lahden Sibeliustalo Oy:n

Sibeliustalo

Evento Awards on valinnut Suomen vuoden tapahtumapaikaksi kongressi- ja konserttikeskus Lahden Sibeliustalo Oy:n

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2015 klo 12:38
Julkaisija: Sibeliustalo

Evento Awards on valinnut vuoden tapahtumapaikaksi kongressi- ja kokouskeskus Lahden Sibeliustalo Oy:n. Kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan osaajista koottu tuomaristo jakoi tapahtuma-alan tunnustuksia kymmenessä eri sarjassa. Hyvässä tapahtumapaikassa tärkeintä tuomariston mielestä on, että se soveltuu juuri kyseiseen tapahtumaan ja luo sille oikeanlaiset puitteet.

Lahden Sibeliustalo Oy:n toimintaideana on tilojen, henkilökunnan, tekniikan sekä monipuolisten oheistuotteiden myynti ja vuokraus erilaisten kokous-, kongressi-, juhla- ja yleisötapahtumien järjestämiseen. Sibeliustalo toimii myös itse tuottajana. Tapahtumia toteutetaan asiakkaille räätälöidysti avaimet käteen periaatteella. Vuonna 2014 Sibeliustalossa järjestettiin kaikkiaan lähes 800 tilaisuutta ja talossa vieraili kaikkiaan noin 184 000 kävijää.

”Koko matkan ajan meillä on ollut mukana huippuvalmentaja: Asiakas. Kiitos jokaiselle asiakkaallemme luottamuksesta vuosien varrella”, totesi toimitusjohtaja Taneli Tuomaala kiitospuheessaan Evento Awards -gaalassa. Lisäksi Tuomaala korosti työntekijöiden, kumppaneiden ja itse tapahtumatilan perustavaa roolia onnistuneen tapahtumapaikan keskeisinä menestystekijöinä.

Vuonna 2000 Lahteen Vesijärven maisemiin rakennettu Sibeliustalo taipuu moneksi. Talossa on pääsalin lisäksi yhteensä kuusi erilaista kokoushuonetta sekä saunakabinetti. Sijainnin, oivaltavan arkkitehtuurin sekä veden läheisyyden lisäksi talon vahvuutena on monipuolinen tapahtumatarjonta, kokonaisvaltainen tapahtumatuotanto sekä ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Sibeliustalo on sijoittunut Taloustutkimuksen ja TNS Gallupin tekemissä kongressitalojen asiakastyytyväisyyskyselyssä vuodesta 2001 alkaen poikkeuksetta kärkikolmikkoon ja kahdessa viimeisimmässä tutkimuksessa jaetulle ykkössijalle. Sibeliustalo on vuoden alussa noteerattu kansainvälisissäkin arvosteluissa korkealle. Wall Street Journal nosti Lahden Sibeliustalon Euroopan viiden parhaimman ja The Guardian maailman 10. arvostetuimman konserttisalin joukkoon. Liikevaihtoa Lahden Sibeliustalo Oy:lle kirjattiin vuonna 2014 yhteensä 2,8 milj. euroa.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Taneli Tuomaala

Lahden Sibeliustalo Oy

+358 44 716 1800

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs