Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ennätysmäärä osallistujia – Arktiset askeleet -lastentanssitapahtuman teokset on valittu

Oulun ammattikorkeakoulu

Ennätysmäärä osallistujia – Arktiset askeleet -lastentanssitapahtuman teokset on valittu

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2016 klo 11:40
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Valtakunnallisen Arktiset askeleet -lastentanssitapahtuman arviointiraati on valinnut 31.3.–3.4. Oulussa järjestettävään katselmukseen 49 taidokasta, mieleenpainuvaa, erilaista ja elämyksellistä teosta. Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille tanssin harrastajille tarkoitettuun tanssitapahtumaan lähetettiin lastentanssitapahtumalle ennätykselliset 148 teosta ympäri Suomea.

Valitut teokset tulevat Espoosta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Imatralta, Jyväskylästä, Kajaanista, Kuopiosta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Lempäälästä, Nilsiästä, Nokialta, Oulusta, Porista, Pyhäsalmelta, Riihimäeltä, Seinäjoelta, Tampereelta ja Torniosta. Tarkempi lista valituista teoksista on osoitteessa oamk.fi/arktisetaskeleet. Arviointiraati koostui tanssin ammattilaisista ja tanssinopettajaopiskelijoista.

Arktiset askeleet on ensisijaisesti tanssikasvatuksellinen tapahtuma, jossa tanssin kentän laaja-alaisuus on nähtävillä kattavasti. Tapahtumaan valittiin tälläkin kertaa monipuolisesti erilaisista lähtökohdista tehtyjä tanssiteoksia. Arktiset askeleet -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja Oulun läänin Tanssialan Tuki ry.

Lisätietoa:

Tapahtuman johtaja Liisa Kontturi-Paasikko, 050 443 1011, liisa.kontturi-paasikko@oamk.fi
Tapahtumatuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

facebook.com/arktisetaskeleet

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs