Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa luennoi SeAMKissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa luennoi SeAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2014 klo 11:15
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Aika: perjantaina 26.9. klo 13.00
paikka: Frami F (auditorio F128)

Vuoksenmaa on eräs viime vuosien menestyksekkäimmistä elokuvantekijöistä maassamme. Hänen käsikirjoittama ja ohjaama  21 tapaa pilata avioliitto -elokuva lukeutuu vuoden 2013 katsotuimpiin yli 400 000 katsojalla.  Vuoksenmaan tunnetuimpia tv-töitä on Klikkaa mua - draamasarja josta on esitetty MTV3 -kanavalla kaksi tuotantokautta vuosina 2011 ja 2014.

Vuoksenmaan luennon aiheena ovat mm. käsikirjoittaminen ja komedia elokuvan lajityyppinä. Luento on ensimmäinen osa Liiketalouden ja kulttuurin yksikön järjestämää Tekijät ja Tutkijat -luentosarjaa.  Luento pidetään Framin F-osan keltaisessa auditoriossa ja sen kesto on noin 1,5 h. Luennolle on vapaa pääsy.

Lisätiedot. Jussi Kareinen ( jussi.kareinen@seamk.fi ) p. 040 830 4193

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs