Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Draamapajan esitys vie vallan syövereihin

Lahden kaupunki

Draamapajan esitys vie vallan syövereihin

Tiedote.
Julkaistu: 14.12.2015 klo 08:48
Julkaisija: Lahden kaupunki

Draamapajan nuorten Vallattomat-esitys johdattaa katsojansa keskelle julmaa shakkipeliä, jossa kaikki valta ei olekaan enää pelaajilla. Millaisissa asioissa jokapäiväinen arki meitä hallitsee, kenellä on valta ja mikä on omassa vallassamme? Vallattomat on tarina erilaisten vallan ilmentymien keskellä elämisestä.

Esitykset: 19.12. klo 19.00, 20.12. klo 15.00 ja klo 19.00, 21.12. klo 13.00 ja klo 19.00. Esitykset ovat 8-salissa osoitteessa Sammonkatu 8. Liput 5 euroa.

Esityksen ovat käsikirjoittaneet työpajanuoret yhdessä työvalmentajiensa kanssa. Esitys on valmistettu improvisoimalla ja kirjoittamalla. Lopullisen ulkoasun ovat ohjanneet Draamapajan työvalmentajat Auli Wallenius ja Lauri Keskiväli. Esityksen visuaalisesta suunnittelusta vastaa Laura Mellanen.

Lahden kaupungin nuorisopalveluiden Draamapaja tarjoaa työkokeilua ja palkkatukityötä 17–24-vuotiaille lahtelaisille nuorille. Esityksen valmistaminen on osa viiden kuukauden mittaista työkokeilujaksoa, jonka aikana nuoret tutustuvat taiteen ja kulttuurin tekemiseen tilaustöiden ja omien projektiensa kautta.

Lisätietoja

Lauri Keskiväli
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Draamapaja
p. 050 383 6465
lauri.keskivali@lahti.fi
www.nuorilahti.net/tyopajat

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs