Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Apteekkari Melchior selvittää keskiaikaista Tallinnaa vaivaavia murhia kirjasarjan viidennessä osassa

Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Apteekkari Melchior selvittää keskiaikaista Tallinnaa vaivaavia murhia kirjasarjan viidennessä osassa

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 12:30
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Apteekkari Melchiorista kertova rikosromaanisarja on edennyt viidenteen osaansa, jossa eletään vuotta 1432. Koko Tallinnan kaupunki on valmistautumassa uskonnolliseen Pyhän Ruumiin juhlaan. Hiukan ennen juhlapäivää dominikaaniluostarista löytyy vanha, keskeneräiseksi jäänyt kronikka, johon on kirjattu yllättäviä seikkoja.

Juhlapäivän jälkeen alkaa murhien sarja, joita henkirikosten selvittäjänä kunnostautunut apteekkari Melchior alkaa tutkia. Kun salaperäinen kronikka löydetään tuhottuna, Melchior alkaa epäillä sen liittyvän jollain lailla murhiin. Samaan aikaan Lyypekissä apteekkarin poika, nuori Melchior, etsii onneaan ja ratkoo sen tiellä olevan Wakensteden suvun kirouksen salaisuutta.

Indrek Hargla (s. 1970 Tallinnassa) on maansa kiinnostavimpia ja suosituimpia kirjailijoita. Hän kirjoittaa muun muassa tieteiskirjallisuutta ja historiallisia rikosromaaneja, jotka ovat ilmestyttyään nousseet Viron kirjamyynnin kärkeen.

Indrek Hargla: Apteekkari Melchior ja Tallinnan kronikka
Vironkielinen alkuteos Apteeker Melchior ja Tallinna kroonika
Suomentanut Jouko Vanhanen
ISBN 978-952-254-251-9
1. painos 2015
Sidottu, 371 sivua
lk 84.2

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Päivi Ylöstalo, 050 324 5504, pressi@moreenikustannus.fi
Liitteenä olevat materiaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Moreeni kustantaa kotimaista ja käännettyä käytännön tietokirjallisuutta. Aihepiireinä ovat erityisesti kädentaidot, koti, ruoka ja sisustaminen, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset.

www.moreenikustannus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs