Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ahtialan kirjasto nykyisessä rakennuksessa suljetaan tilajärjestelyiden johdosta

Lahden kaupunki

Ahtialan kirjasto nykyisessä rakennuksessa suljetaan tilajärjestelyiden johdosta

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 08:50
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ahtialan kirjasto palvelee asiakkaita Purorinteenkadulla Ahtialan koulun vieressä vielä parin viikon ajan. Kirjasto suljetaan 13.5. klo 16.00 ja on suljettuna, kunnes uudet tilat Ahtialan terveysaseman katutasossa osoitteessa Alasenkatu 2 valmistuvat marraskuussa. Kirjaston palvelutoiminta siirtyy terveysasemalle Lahden kaupunginvaltuuston marraskuussa 2014 tekemän päätöksen mukaan. Kirjastorakennuksen saneeraus koulukäyttöön alkaa 1.6.2015.

Huhti-toukokuussa lainatulla aineistolla on normaali neljän viikon laina-aika. Lainakirjoja ja muuta aineistoa voi kirjaston sulkemisen jälkeen palauttaa Lahden pääkirjastoon, lähikirjastoihin, kirjastoautoon sekä toukokuun lopusta alkaen aineiston palautuslaatikkoon Ahtialan terveysaseman aulaan. Sulkemisen aikana saapuvat varaukset ovat noudettavissa Lahden pääkirjastosta.

Läksiäisiä vietetään kirjastossa viimeisellä aukioloviikolla. Tiistaina 12.5. klo 9.30 juhlitaan yhdessä kevättä Lauluhaitarin lastenkonsertissa, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Keskiviikkona 13.5. klo 10–16 ohjelmassa on läksiäiskahvit. 

Ahtialan kirjasto toimi yli 20 vuotta kirjastokäyttöön suunnitellussa rakennuksessa koulun vieressä. Kirjasto on Lahden suosituin lähikirjasto, jonka käyttö on ollut huikeassa kasvussa: päivittäin siellä asioi yli 300 asiakasta. Kävijämäärä oli maaliskuussa Lahden lähikirjastojen suurin, ennätykselliset 7.442 kävijää.

Lisätietoja:

Vastaava kirjastonhoitaja Marianne Honkala

puh. 044-4163230

Johtava informaatikko Marja Haapaniemi

puh. 044-4163228

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs