Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ääni ja äänettömyys – äänitaitoviestinnän juurilla: Äänenkäyttökoulutus 19.4. Oulussa

Oulun ammattikorkeakoulu

Ääni ja äänettömyys – äänitaitoviestinnän juurilla: Äänenkäyttökoulutus 19.4. Oulussa

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2013 klo 08:41
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Kulttuurialan yksikössä käynnissä oleva Musiikki elämään -hanke järjestää äänenkäyttöön liittyvän koulutuspäivän perjantaina 19.4. klo 12–16 Oamkin Kulttuurialan yksikön tanssisaleissa 1 ja 2 (Kotkantie 1, Oulu). Koulutukseen on vapaa pääsy.

Koulutus on suunnattu kaikille ääni-ilmaisusta kiinnostuneille ja äänen kanssa työskenteleville. Kouluttajina toimivat Ava Numminen ja Mari Kätkä, joiden johdolla perehdytään äänenkäyttöön ja ääni-ilmaisuun. Koulutus sisältää harjoitteita, pohdintaa ja pedagogisia vinkkejä äänellä ilmaisusta puhuen ja laulaen. Teemoja ovat esimerkiksi ”Mitä kerromme äänellä itsestämme muille?” ja ”Osaavatko kaikki laulaa – entä jos eivät osaa?”

Kouluttajat

Ava Numminen, MuT, psykologi, laulunopettaja
Laulunopettajana, tutkijana, kasvatuspsykologian lehtorina, opintopsykologina ja läänintaiteilijanakin toimineen Avan väitöskirja "Laulutaidottomasta kehittyväksi laulajaksi. Tutkimus aikuisen laulutaidon lukoista ja niiden aukaisemisesta" valmistui vuonna 2005. Ava johtaa perustamaansa LauluAvain-laulukoulua.

Mari Kätkä, muusikko, laulaja, harmonikansoittaja
Mari valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2003. Hän on toiminut kapellimestarina useissa eri teatteriproduktioissa Helsingin Kaupunginteatterissa. Hänen pedagogisen toimintansa pääpaino on tällä hetkellä laulamisen ja äänenkäytön opetuksessa. Mari toimii myös Musiikki elämään -hankkeen kouluttajana ja projektikoordinaattorina Suomen Konserttikeskuksessa.

Lisätietoja

Johanna Leponiemi, projektikoordinaattori, Musiikki elämään -hanke, 050 594 7073, johanna.leponiemi@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs