Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yrittämisen ILO – Elämyksiä moneen makuun

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yrittämisen ILO – Elämyksiä moneen makuun

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2014 klo 08:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yrittämisen ILO -tapahtuma Kuusankoskitalolla 5.9.

Kymenlaakson ainutlaatuisuutta ja yhdessä tekemistä tuodaan näyttävästi esille jo toisen kerran Yrittämisen ILO -tapahtumalla Yrittäjän päivänä 5.9.2014 klo 13–18 Kuusankoskitalolla.

Päivän ohjelma on monipuolinen ja laaja kattaus aiheita, jotka soveltuvat niin nykyisille yrittäjille, yrittäjyyttä suunnitteleville kuin yleisesti ajankohtaisista asioista kiinnostuneille! Ohjelma sisältää mm.

  • tietoiskuja omistajanvaihdoksesta sekä yrittäjän työttömyysturvasta, starttirahasta ja koulutuksesta
  • yrityscaseja
  • Kymenlaakso Areena: paneelikeskustelun aiheena Maistuva Kymenlaakso
  • Päivän vetovoimaisina puhujina tohtori ja valmentaja Ilkka Virolainen, toimitusjohtaja Pirjo Airaksinen ja startup konkari Sami Kuusela.
  • Kuusankoskitalon piha-alueella vohvelibaari, tarjolla makeita ja suolaisia herkkuja
  • pelialan yrityksiä Studio 123:ssa
  • Kuusankosken kirjastossa yrittäjyyteen ja makuihin liittyviä kirjoja
  • Yrittämisen ILO:n yhteydessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun avajaiset, joissa mukana ihastuttava Paola Suhonen.

Messualueella on mukana kuutisenkymmentä näytteilleasettajaa eri aloilta. Päivän yksityiskohtainen ohjelma ja tiedot näytteilleasettajista löytyvät verkkosivuilta www.yrittamisenilo.fi Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille.

Yrittämisen ILO -tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, koordinoijana Uutta Elinvoimaa -hanke. Hanketta rahoittavat Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Manner-Suomen ESR-ohjelma, Kouvolan kaupunki ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu. Hankkeen päätoteuttaja on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Kouvolan seudun ammattiopisto/Kouvolan kaupunki.

Tapahtumaa toteuttavat lisäksi mm. Kymen Yrittäjät paikallisyhdistyksineen, Kymenlaakson kauppakamari, Kouvolan nuorkauppakamari, Kouvola Innovation, Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus, Kouvolan seudun ammattiopisto, Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy. Lisäksi valmisteluun ja järjestelyihin osallistuu joukko seutumme yrityksiä ja yrittäjyyshenkisiä ihmisiä.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
projektipäällikkö Sanna Heimonen
p. 044 702 8960
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Liitetiedostot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs