Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yrittäjyyden tiistai-illoissa teoria on osoittautunut parhaaksi käytännöksi

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Yrittäjyyden tiistai-illoissa teoria on osoittautunut parhaaksi käytännöksi

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2014 klo 11:53
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Yrittäjyystiistai on yrittäjyydestä kiinnostuneiden rento iltatapahtuma, jossa jaetaan, vaihdetaan ja luodaan kokemuksia sekä tietoja liiketoiminnan ja yrittäjyyden merkityksestä. Tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen ideoita, tekijöitä ja sparraajia sekä keskustella kiinnostavista aiheista. Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.

Yrittäjyystiistait järjestetään maaliskuun ja marraskuun tiistai-iltoina. Kuluvan kevään viimeinen yrittäjyystiistai järjestetään 25.3. Innoparkin Konseptori-tilassa klo 18 alkaen. Illan teemana on enkelisijoittaminen Suomessa, ja pääpuhujana toimii Libera-säätiön Elina Lepomäki. Lisäksi kaksi yrittäjää kertoo lyhyesti yrittäjyydestään ja illan akateemisessa vartissa kerrotaan enkelisijoittamisesta yrittäjyystutkimuksen näkökulmasta. Tapahtumaa pääsee seuraamaan myös Hämeen ammattikorkeakoulun blogin kautta (http://blog.hamk.fi), mikäli itse tapahtumapaikalle ei pääse. Tapahtumia tullaan jatkamaan tulevana syksynä, ja niiden aikataulusta kerrotaan tarkemmin lähempänä.

Vinkkejä rennon ilmapiirin saattelemana

Yrittäjyystiistaissa osallistujat jakavat ja oppivat omasta sekä toisten yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta. – Tapahtumassa tapaa uusia ihmisiä ja pääsee keskustelemaan aidoista yritysten kohtaamista ongelmista, kertoo tapahtumaan osallistunut väitöskirjaa kirjoittava Sini Lamminpää. – Parasta tapahtumassa on rento meininki ja kokeneemmilta saadut neuvot, kertovat Pieni hetki juhlaa -opiskelijayrityksen edustajat Lyseon lukiosta.

Kokemusten kautta tietoa ja taitoa toimintaan

Tapahtuman takana on Kauppavalmennuksen Juha Ketola, joka halusi luoda avoimen yhteisön kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Idea lähti liikkeelle Joensuussa järjestetystä Challenges of Startups -tapahtumasta, jossa Ketola tapasi useita samanhenkisiä persoonia.

– Tapahtuman tarkoituksena on yhdistää kokeneiden toimijoiden osaaminen ja nuorten innokkuus. Samalla pyritään uusien ideoiden ja yhteistyön luomiseen, kertoo HAMKin lehtori Vesa Tuomela, joka on tapahtumien akateemisen vartin puhuja.

Lisätietoja tapahtumasta
https://www.facebook.com/groups/Yrittajyystiistai/
Vesa Tuomela, lehtori, HAMK, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi tai p. (03) 646 2676

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs