Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yli 1100 uutta opiskelijaa aloittaa amk-opintonsa Savoniassa

Savonia-ammattikorkeakoulu

Yli 1100 uutta opiskelijaa aloittaa amk-opintonsa Savoniassa

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2012 klo 10:57
Julkaisija: Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulussa aloittaa tänä syksynä n. 1150 uutta amk-opiskelijaa. Suurin osa opiskelijoista aloittaa opintonsa maanantaina 3.9. Ensisijaisia hakijoita Savoniaan oli yhteensä 4154. Kokonaisuudessaan Savoniassa opiskelee n. 6000 opiskelijaa.

Iisalmen kampuksella opintonsa aloittaa n. 110 tämän kevään haussa valittua opiskelijaa, Varkaudessa n. 120 ja Kuopiossa reilut 900 opiskelijaa. Opiskelijat jakautuvat kuudelle eri alalle, joista suurimpia ovat tekniikan ja liiketalouden alat sekä sosiaali- ja terveysala.  

Ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa opintonsa aloittaa syksyllä n. 45 aikuista. Aloittavia koulutusohjelmia ylemmissä amk-tutkinnoissa ovat palveluliiketoiminnan ja rakentamisen koulutusohjelmat. Hakijoita kyseisiin koulutusohjelmiin oli kaksinkertainen määrä aloittaviin opiskelijoihin nähden.

Lisätietoja:

Petteri Alanko
viestintäpäällikkö
petteri.alanko@savonia.fi
044 785 5008

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Asiantuntijaorganisaatiomme kouluttaa vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Savonia palvelee aktiivisesti myös ympäröivää työelämää. Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme tarjoaa osaavaa palvelua ja yksilöllisiä ratkaisuja yritysten ja työyhteisöjen kehittämistarpeisiin. Yksikkömme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Savoniassa on 6000 opiskelijaa, 600 työntekijää ja lähes 60 miljoonan euron budjetti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs