Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaussa englanninkieliset Bachelor- ja Master-koulutukset

Turun ammattikorkeakoulu

Yhteishaussa englanninkieliset Bachelor- ja Master-koulutukset

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 16:05
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Kevään ensimmäinen yhteishaku alkanut

Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 7.1. ja päättyy 27.1. Turun AMK:lla on haussa tarjolla vieraskielisiä koulutuksia: neljä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta ja kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Opiskelu tapahtuu englanniksi ja sopii kaikille, jotka haluavat opiskella kansainvälisen tutkinnon.

AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista on haussa:

  • Degree Programme in International Business (päivä- ja monimuotototeutus, Turku)
  • Degree Programme in Information Technology (päivätoteutus, Turku)
  • Degree Programme in Nursing (päivätoteutus, Salo)

International Business -koulutukset järjestetään Turussa ja koulutuksista valmistuu kansainvälisiä tradenomeja (Bachelor of Business Administration). Päiväkoulutuksessa opiskellaan perinteisesti päivisin ja monimuotokoulutuksessa voi opiskella joustavammin työn ohessa. Information Technology -koulutuksesta valmistuu IT-alan insinöörejä (Bachelor of Engineering). Nursing -koulutus järjestetään Salossa ja koulutuksesta valmistuu sairaanhoitajia (Bachelor of Health Care).  

Englanninkielisiin ylempiin AMK-koulutuksiin haetaan nyt jo tammikuussa

Aiemmin kaikki ylemmät AMK-koulutukset ovat olleet erillishaussa samaan aikaan kevään suomenkielisten koulutusten yhteishaun kanssa maalis-huhtikuussa. Tänä vuonna englanninkieliset ylemmät AMK-tutkinnot ovat haussa jo kevään ensimmäisessä yhteishaussa tammikuussa yhdessä englanninkielisten Bachelor-koulutusten kanssa.

Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista on haussa:

  • Degree Programme in International Business Management (Turku)
  • Degree Programme in Leadership and Service Design (Turku)

Liiketalouden kansainvälisiin asiantuntijatehtäviin tähtäävä International Business Management -koulutus valmistaa ylempään tradenomitutkintoon (Master of Business Administration). Leadership and Service Design -koulutuksesta valmistuu muotoilun asiantuntijoita kulttuurialan ylempään AMK-tutkintoon (Master of Culture and Arts).

Aloituspaikkoja haussa oleviin koulutuksiin on yhteensä 158, AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin 118 ja ylempään AMK-tutkintoon johtaviin 40. Hakijoita Turun AMK:n kansainvälisiin koulutuksiin on aiemmin ollut sekä Suomesta että ulkomailta. Opinnot alkavat kaikissa koulutuksissa syksyllä 2015.

Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen Opintopolku-palvelun kautta (www.opintopolku.fi) ja lisätietoa koulutuksista löytyy Turun AMK:n nettisivuilta: www.turkuamk.fi/haku

AMK-päivä järjestetään torstaina 15.1. Turussa

Turun ammattikorkeakoulu järjestää abeille ja ammatillisista oppilaitoksista valmistuville AMK-päivän torstaina 15.1. klo 12–15 ICT-Cityssä (Joukahaisenkatu 3, Turku).

Tapahtumassa voi tutustua Turussa toimivien ammattikorkeakoulujen koulutustarjontaan sekä opiskeluun. Mukana AMK-päivässä ovat kaikki alueen ammattikorkeakoulut: Turun AMK, Diak, Humak ja Novia.

  • Lisätiedot kaikista Turun AMK:n haussa olevista koulutuksista: www.turkuamk.fi/haku
  • Kevään ensimmäinen yhteishaku 7.-27.1. (englanninkieliset Bachelor- ja Master-tutkinnot)
  • Kevään toinen yhteishaku 17.3.-9.4. (suomenkieliset AMK- ja ylemmät AMK-tutkinnot)

Lisätietoja:

Katja Mäkinen,

Suunnittelija, Hakijapalvelut,

p. 050 598 5617

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs