Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku käynnistyy 24.2.2015 – uutuutena Salpauksessa hyvinvointiteknologia-asentajan koulutus

Koulutuskeskus Salpaus

Yhteishaku käynnistyy 24.2.2015 – uutuutena Salpauksessa hyvinvointiteknologia-asentajan koulutus

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2015 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Kevään yhteishaussa Koulutuskeskus Salpauksessa on tarjolla 31 ammatillista perustutkintoa. Lisäksi voi hakea Salpauksen lukioon Nastolassa. Kaiken kaikkiaan Salpauksessa on haettavana 1 800 opiskelupaikkaa. Opiskelu alkaa syksyllä 2015.

Uutuutena kevään yhteishaussa on hyvinvointiteknologia-asentajan koulutus.

- Hyvinvointitekniikan ja ylipäätään teknologian kehittyminen on tuonut laajaa tarvetta moniosaajille hyvinvointialalla. Hyvinvointialalla edellytetään laaja-alaista osaamista aina sähköopinnoista sosiaali- ja terveysalaan ja turva-alaan, kertoo opettaja Joel Puodinketo Koulutuskeskus Salpauksesta.

Valtakunnallinen yhteishaku ammatilliseen ja lukiokoulutukseen tapahtuu 24.2.–17.3.2015 osoitteessa www.opintopolku.fi. Yhteishaussa etusijalla ovat peruskoulun päättävät nuoret sekä ilman ammatillista tutkintoa olevat hakijat.

Jos hakijalla on jo jokin ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, hän voi hakea ammatilliseen perustutkintoon erillishaussa 24.2.–17.3.2015. Haku tapahtuu suoraan Salpaukseen erillishaun lomakkeella.

Salpauksessa opiskelee yli 5 000 opiskelijaa ammatilliseen perustutkintoon johtavassa koulutuksessa sekä lukiokoulutuksessa, joihin haetaan yhteishaussa tai erillishaussa. Salpauksen aikuiskoulutukseen voi hakea ympäri vuoden.

Yhteishaun koulutustarjonta

Erillishaun koulutustarjonta

Lisätietoja yhteis- ja erillishausta
Opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976

Lisätietoja hyvinvointiteknologia-asentajan koulutuksesta
Opettaja Joel Puodinketo, puh. 044 708 1060

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 850.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs