Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku käynnistyy 24.2.2014 – tutkinnon jo suorittaneet voivat hakea erillishaussa

Koulutuskeskus Salpaus

Yhteishaku käynnistyy 24.2.2014 – tutkinnon jo suorittaneet voivat hakea erillishaussa

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2014 klo 09:59
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Kevään yhteishaussa Koulutuskeskus Salpauksessa on tarjolla 31 ammatillista perustutkintoa. Lisäksi voi hakea myös talouskouluun tai Salpauksen lukioon Nastolassa. Kaiken kaikkiaan Salpauksessa on haettavana lähes 2 000 opiskelupaikkaa.

Valtakunnallinen yhteishaku ammatilliseen ja lukiokoulutukseen tapahtuu 24.2.–14.3.2014 osoitteessa www.opintopolku.fi. Yhteishaussa etusijalla ovat peruskoulun päättävät nuoret sekä ilman ammatillista tutkintoa olevat hakijat.

Jos hakijalla on jo jokin ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, hän voi hakea ammatilliseen perustutkintoon erillishaussa 24.2.–14.3.2014. Lisäksi erillishaussa ovat haettavina AVA, eli ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus, ammatillinen erityisopetus Kaarisillassa sekä sosiaali- ja terveysalan koulutusohjelmat. Näihin hakeutumisesta tarkemmin Salpauksen nettisivulla.

Salpauksen yhteishaun tarjontaan voi tutustua Salpauksen nettisivuilla, jonne on koottu tietoa eri koulutuksista, videoita ja opiskelijatarinoita. Lisätietoa saa myös Salpauksen opinto-ohjaajilta.

Vuosittain Salpauksessa opiskelee noin 6 000 opiskelijaa ammatilliseen perustutkintoon johtavassa koulutuksessa sekä lukiokoulutuksessa, joihin haetaan yhteishaussa. Salpauksen aikuiskoulutukseen voi hakea ympäri vuoden.

 

Lisätietoja

www.salpaus.fi ja Salpauksen opinto-ohjaajat

• Opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs