Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku alkaa – pääosa SeAMKin koulutuksesta jatkossa Seinäjoella

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Yhteishaku alkaa – pääosa SeAMKin koulutuksesta jatkossa Seinäjoella

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2013 klo 15:30
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Suurin osa SeAMKin koulutuksesta keskittyy syksystä 2013 alkaen Seinäjoelle. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt haussa olevista koulutusohjelmista muotoilun ja ravitsemisalan koulutukset siirtyvät Jurvasta ja Kauhajoelta Seinäjoelle. Seinäjoen lisäksi koulutusta järjestetään Ilmajoella, jossa jatkuu agrologikoulutus.

Ammattikorkeakoulujen valtakunnallinen yhteishaku on 4.3.–3.4.2013. Seinäjoen ammattikorkeakoulusta haussa on mukana 15 nuorten koulutusohjelmaa, viisi aikuisten koulutusohjelmaa ja viisi ylemmän AMK-tutkinnon koulutusta.

Kolmen kampuksen SeAMK

SeAMKin pääkampusalue muodostuu Framille ja sen vieressä virtaavan joen toiselle puolelle. Tällä alueella opiskelee syksystä 2013 alkaen noin 3500 SeAMKin opiskelijaa kulttuurialalla, liiketalouden alalla, luonnonvara-alalla, ravitsemisalalla, sosiaalialalla ja tekniikan alalla. Terveysalan opiskelijat (noin 600) opiskelevat lisäksi toisella kampuksella keskussairaalan lähellä ja agrologiopiskelijat (noin 400) kolmannella kampuksella Ilmajoella.

Uusi yhteinen pääkampus on monen opiskelijan mieleen.

– Opiskelijoiden yhteiset tapahtumat ja tilat – ruokalat, oleskelutilat ja muut – mahdollistavat helposti muidenkin kuin oman alansa opiskelijoihin tutustumisen. Opiskelijoiden yhteinen yhteenkuuluvaisuuden tunne lisääntyy. Se on hyvä, sillä niin se vain tässä maailmassa menee, että yhdessä tekeminen on kivempaa ja syrjäytymistäkin pystytään siten paljon helpommin ehkäisemään, opiskelijakunnan hallituksen pj. Matti Leppälehto kertoo.

Haussa 780 opiskelupaikkaa

SeAMKissa on haettavana kevään yhteishaussa 780 opiskelupaikkaa. Eniten aloituspaikkoja on tekniikan alalla ja sosiaali- ja terveysalalla. Aikuiskoulutuksessa haettavana on 100 paikkaa ja ylemmän AMK-tutkinnon opiskelijoille on varattuna 85 paikkaa. Nuorten koulutuksessa, eli päiväopinnoissa, haettavana on 595 aloituspaikkaa.

Ammattikorkeakouluihin haetaan sähköisesti osoitteessa www.amkhaku.fi. Hakuaika päättyy keskiviikkona 3.4.2013 klo 16.15. Lisätietoja SeAMKin koulutustarjonnasta ja niihin hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi.

 

 

Lisätietoja hakemisesta:

SeAMK Hakutoimisto
Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs.)
puh. 020 124 5147, 020 124 5023, 020 124 5018
hakutoimisto@seamk.fi

 

Tiedotteen lähetti:

Terhi Kallio
markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs.)
puh. 040 830 2155
terhi.kallio@seamk.fi

 

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs