Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Yhteishaku alkaa maanantaina

Turun ammattikorkeakoulu

Yhteishaku alkaa maanantaina

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2013 klo 11:55
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n kevään yhteishaku 4.3.–3.4.2013

Tänä keväänä Turun ammattikorkeakoulussa on nuorten yhteishaussa yli 60 suuntautumisvaihtoehtoa ja samanaikaisesti on haku myös aikuisten AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen sekä ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen.

Nuorten ja aikuisten koulutuksiin sekä YAMK-tutkintoihin on yhteinen hakuaika, joka alkaa maanantaina 4.3. Erillishaussa on samaan aikaan myös englanninkieliset Master’s Dergree Programmet eli Business Information Systems ja International Business Management.

Ylempää AMK-tutkintoa voi hakea opiskelemaan, jos soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen on hankkinut kolme vuotta alakohtaista työkokemusta. YAMK-tutkinto vastaa ylempää korkeakoulututkintoa, joka on usein vaatimuksena työpaikkailmoituksissa.

Valintakokeiden aika touko-kesäkuussa

Haku tehdään netissä ja sen jälkeen alkaa tietenkin jännittäminen siitä, pääseekö valintakokeisiin. Valintakoepäivät vaihtelevat koulutusaloittain ja -ohjelmittain. Kaikki kokeet järjestetään touko–kesäkuussa. Valintakoekutsut lähetetään hakijoille kirjeitse.

– Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille 14.6.2013 alkaen. Hakijoille tärkeä päivä on myös 30.7., jolloin heidän on viimeistään ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta, muistuttaa opintoasiaintoimiston päällikkö Anu Lehtinen.

Matka alkaa tästä

Turun AMK profiloituu haussa ammattikorkeakouluun matkana. Tämä matka voi olla matka koulutukseen, matka työelämään ja osaamiseen, matka Turkuun ja Varsinais-Suomeen.

Hakumarkkinoinnin teema Matka alkaa tästä näkyy lehti- ja nettimainonnan ohella varsinais-suomalaisten elokuvateatterien valkokankailla ja kaupunkibussien valomainoksissa. AMK käyttää markkinoinnissaan myös sosiaalista mediaa; hakijat voivat kysellä Facebookissa lisää.

AMK:n nettisivuilla on hakuportaali, johon on koottu hakijoita palveleva tieto yhteen paikkaan. 

• Kaikki tärkeimmät hakuun liittyvät asiat, kuten haussa olevat koulutusalat ja -ohjelmat,pääsyvaatimukset ja päivämäärät: matka.turkuamk.fi ja www.turkuamk.fi/haku

sekä

Turun AMK:n hakutoimisto, hakutoimisto@turkuamk.fi, p. (02) 2633 5821.

•Hakulomake netissä (nuorten tutkinnot, aikuisten tutkinnot ja ylemmät AMK-tutkinnot): 
www.amkhaku.fi

•Erillishakuun engalnninkielisiin Master-koulutusohjelmiin  on oma hakulomake ja lisätietoja tästä koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Eila Jylhä, puh. 050 598 5603.

Lisätietoja:

Suunnittelija Katja Mäkinen, Turun AMK:n hakutoimisto, p. (02) 2633 5820, 
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi

Opintoasiaintoimiston päällikkö Anu Lehtinen, p. (02) 2633 5667 tai 050 5985 667, 
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs