Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Windows 8 ja uusi tapa työskennellä puhuttavat Fellmanniassa ma 5.11. klo 13

Koulutuskeskus Salpaus

Windows 8 ja uusi tapa työskennellä puhuttavat Fellmanniassa ma 5.11. klo 13

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2012 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä Windows 8 julkaistiin viime viikon lopulla. Miten Windows 8 vaikuttaa työntekoon ja miten se toimii erilaisilla laitteilla? Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Oppimiskeskus Fellmanniassa (Kirkkokatu 27, Lahti) maanantaina 5.11. klo 13–15. 

Windows 8 ja Server 2012 -tilaisuuden järjestää Koulutuskeskus Salpaus. Asiantuntijana toimii konsultti Petri Pukkanen Edera Partners Oy:stä.

– Windows 8 on yksi merkittävimmistä uudistuksista Microsoftilla. Käyttäjille suurin muutos on uusi tapa työskennellä, toteaa Salpauksen tietotekniikan opettaja Ari Saloranta.

Tilaisuudessa selviää, miten omasta koneesta tehdään Windows 8:n avulla persoonallinen, ja kuinka samat asetukset siirtyvät myös esimerkiksi kotikoneesta työkoneeseen tai toisin päin.

– Pilvipalvelut kytkeytyvät kiinteämmin käyttöjärjestelmään ja sovelluksiin, yrityksen sisäverkon ja ulkoverkon raja hämärtyy ja liikkuva käyttäjä saa enemmän mahdollisuuksia joustotyöskentelyyn, kertoo Saloranta.

Näkyvin uudistus Windows 8:ssa käyttöliittymä, joka toistuu myös tulevissa Microsoftin tuotteissa, kuten Office 2013 ja Sharepoint. Käyttöjärjestelmä on laatikkomaisen ulkoasunsa lisäksi myös ytimeltään sama PC- ja tablettilaitteissa sekä älypuhelimissa.

Lisätietoja
Tietotekniikan opettaja Ari Saloranta, puh. 045 671 4654, ari.saloranta[@]salpaus.fi
Koulutuskeskus Salpaus

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs