Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vuoden paras NY Start up -yritys valitaan Lahdessa 12.5.

Lahden ammattikorkeakoulu

Vuoden paras NY Start up -yritys valitaan Lahdessa 12.5.

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2016 klo 14:42
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Jo puolet Suomen korkeakouluista mukana NY Start Up –ohjelmassa. Tämän vuoden finaali järjestetään Lahdessa.

Vuoden parhaat NY Start Up –yritykset kokoontuvat Lahden ammattikorkeakoulun FellmanniCampukselle 12.5.2016. Finaalitapahtuman päätteeksi valitaan Suomen edustaja korkeakouluopiskelijoiden Euroopan mestaruuskisoihin Bulgariaan.

Suomalaisista korkeakouluista jo lähes puolet tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden osallistua NY Start Up –ohjelmaan. Maamme 34 korkeakoulusta mukana on 16. Viimeisen vuoden aikana NY Start Up –ohjelman tarjoamat mahdollisuudet on ottanut käyttöön peräti 12 suomalaista korkeakoulua Helsingin yliopistosta Kajaanin Ammattikorkeakouluun.

Käytännönläheisyys on Nuori Yrittäjyys ry:n kehittämän NY Start Up –ohjelman suosion kenties suurin yksittäinen syy. Vaikkei lähtisikään yrittäjäksi niin yrittäjämäisestä otteesta ja opeista on hyötyä työelämässä yleisesti.

-Tämä on paras ohjelma, johon olen osallistunut. Tässä pääsee kyseenalaistamaan omat ajatuksensa ja valmentajien mielipiteet. Mukana on paljon vuorovaikutusta ja me sparraamme toinen toisiamme. Tämä on yhteisöllistä oppimista, hehkuttaa Jyväskylän yliopiston puheviestinnän opiskelija Eeva-Maija Pusa.

NY Start Up on ohjelma, jossa opiskelijat kehittävät omaa ideointiaan ja perustavat oikealla rahalla toimivan harjoitusyrityksen. Tämä NY-yritys toimii ideoiden testilaboratoriona, tarjoaa mahdollisuuden soveltaa työelämätaitoja konkreettisesti oman yrityksen kautta.

12.5 Kilpailupäivän ohjelma

09:00 Ilmoittautuminen
09:30 Tervetuloa NY Start Up -finaaliin
10:00 Yritysesittelyt/Pitch-esitykset auditoriossa
13:00 Messuständit avoinna yleisölle 2. kerroksessa
16:00 Palkintojenjako auditoriossa
17:00 Tilaisuus päättyy

Lahden ammattikorkeakoulusta finaaliin osallistuu Ippy NY, jonka tuote on yksinkertainen tarjoustyökalu yrityksille ja kuluttajille. Tutustu kaikkiin finalisteihin täällä http://nystartup.fi/start-up-news/ny-start-up-finaali-lahdessa-12-5/ 

Lisätietoja:

Aku Mattila, palvelukoordinaattori
Lahden ammattikorkeakoulu
044 708 0901
aku.mattila@lamk.fi

Petri Katajarinne, asiantuntija
NY Start Up –ohjelma
044 737 8610
petri@nuoriyrittajyys.fi

Lahden ammattikorkeakoulu on tutkiva, kehittävä ja oivaltava korkeakoulu. LAMKissa voi opiskella liiketaloutta, matkailua, tekniikkaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä muotoilua ja media-alaa.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs