Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Virhe SAMKista 13.6. valmistuneissa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Virhe SAMKista 13.6. valmistuneissa

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 10:49
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Eilen lähetetyssä tiedotteessa SAMKin valmistuneista oli virhe. Siitä oli jäänyt puuttumaan viisi valmistunutta opiskelijaa.

 

Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, Fysioterapeutti (AMK), Bachelor of Health Care

Pirhonen Sanna, Espoo

Vuorsola  Suvi, Pori

Kuopio Elina, Mänttä

Laakso  Anni, Nokia

Spiridonas  Saulius, Pori

 

Nämä henkilöt olivat korvautuneet listassa viidellä insinööriksi valmistuneella, jotka olivat näinollen listassa kahteen kertaan (Salminen Jouni, Kaarina; Salo Joonas, Rauma; Salonen Ossi, Rauma; Sillanpää Joonas, Pori; Sjöberg Tuomas, Pori).

 

Oikea lista löytyy mm. SAMKin sivuilta http://www.samk.fi/ajankohtaista/1/samkin_publiikissa_onnitellaan_316_vastavalmistunutta

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs